Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Milan

Milan Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Milan. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Milan, Itali dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Milan.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Milan Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Milan adalah tempat yang sempurna untuk percutian yang pendek. Dan bertentangan dengan kepercayaan popular ini tidak beberapa bandar yang sangat mahal.
Tarikan terbesar dan lambang utama Milan adalah sebuah monumen Duomo cathedral, sebuah bangunan yang besar di dataran pusat bandar.

Untuk melawat:

Castello Sforzesco dan Pinacoteca, yang menempatkan koleksi lukisan Itali yang mengagumkan. Peminat bola sepak pasti akan dapat melihat stadium San Siro. Ia merupakan lokasi ia sedikit kawasan pedalaman - di bahagian timur laut dan capaian kepadanya dari pusat bukanlah suatu perkara yang mudah. Jika anda datang ke pusat bandar Milan untuk membeli-belah, bersedialah untuk pemilihan besar jenama global yang terbaik.

Lapangan Terbang:

Terdapat dua Lapangan Terbang utama di Milan. Lapangan Terbang Malpensa adalah Lapangan Terbang terbesar di Milan. Terdapat kedua-dua terminal yang terletak pada jarak yang agak besar daripada satu sama lain. Setiap 20 minit terdapat bas ulang-alik antara terminal. Lapangan Terbang lain dipanggil Linate, yang asalnya dipanggil Aeroporto Enrico Forlanini. Linate memproses kira-kira 9 juta penumpang setahun dan digunakan terutamanya bagi penerbangan domestik dan Eropah. Lapangan Terbang ini mempunyai sambungan baik jalan dengan Milan. Ia boleh juga dicapai dengan kereta, teksi dan bas. Jika anda datang ke pusat bandar Milan dengan syarikat-syarikat penerbangan kos rendah, Sila ambil perhatian terdapat sebuah airport yang ketiga, yang terletak berhampiran dengan bandar Bergamo. Perjalanan ke pusat bandar Milan akan mengambil masa kira-kira satu jam.

Trafik:

Lalu lintas di Milan boleh menjadi sangat besar. Jika anda pergi dengan kereta pada waktu pagi atau petang anda mungkin tersekat di talian jam.
Jika anda datang dengan kereta, cuba untuk mencari tempat letak kenderaan-tempat, yang bukan satu tugas yang mudah dan membiarkan kereta di sana minggu semasa anda sedang mengambil metro, bas atau trem sebaliknya. Anda akan mendapat banyak masa itu!