Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Bergamo

Bergamo Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Bergamo. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Bergamo, Itali dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Bergamo.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Bergamo Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Bergamo merupakan ibu yang sama Wilayah dan hanya 40 kilometer dari Timur Laut Milan di wilayah Lombardy. Bandar ini terletak di kaki Pergunungan alps dan pada hari yang cerah, anda boleh melihat bangunan pencakar langit di Milan.

Bergamo sebenarnya terdiri daripada dua bandar-bandar. Di atas bukit, anda akan mendapati bandar atas dan bandar lebih rendah, yang merupakan bahagian yang moden. Bahagian lebih tua Bergamo mengaitkan dirinya dengan Venice.

Bandar bandar lama sangat Ayu dan menyediakan restoran-restoran yang baik. Dan sesuatu tertanya-tanya untuk mengetahui: selepas perang dunia kedua mereka cipta stracciatella Aiskrim di Bergamo.

Ekonomi:

Ekonomi bandar ini anda boleh mencirikan oleh sektor perindustrian. Ianya aktif dalam produk Kejuruteraan, tekstil, makanan dan pembinaan. Terutamanya transformasi mineral kepada besi, konkrit dan marmar adalah pemacu ekonomi.

Lapangan Terbang:

Ianya hanya 6 kilometer dari pusat bandar Bergamo ke Lapangan Terbang Orio al Serio (BGY). Lapangan Terbang memiliki beberapa penerbangan antarabangsa.

Apabila anda menempah lebih awal terdapat beberapa ejen tempatan yang menyediakan kereta sewa. Jadi anda boleh memandu tanpa masalah di Bergamo dan anda boleh melawat serta bandar-bandar lain ada tutup seperti Milano, yang terletak hanya 60 kilometer jauh.

Pengangkutan awam:

Untuk bahagian atas bandar pergi bas line 1.

Syarikat bas "SAB" adalah aktif di Bergamo, menawarkan perkhidmatan kepada kawasan sekitarnya. Bergamo dan kemudahan tetamu, anda juga akan mempunyai Stesen Kereta Api.

Lalu lintas dan tempat letak kenderaan:

Di Bergamo ada baik kerana ada masalah dengan mengambil kira keadaan trafik dan pengangkutan. Kedua-dua bahagian yang lebih rendah dan lebih tinggi di bandar adalah sangat mudah dengan kereta. Hanya di pusat bandar lama bahagian atas anda tidak boleh pergi dengan kereta.

Hotel:

Walaupun ia bukan sebuah bandar yang sangat pelancongan, hotel boleh mengisi dengan cepat kadang-kadang. Jadi ia adalah retsoran untuk membuat tempahan lebih awal.