Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Tel Aviv

Tel Aviv Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Tel Aviv. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Tel Aviv, Israel dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Tel Aviv.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Tel Aviv Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Selepas Baitulmuqaddis, Tel Aviv merupakan bandar kedua terbesar Israel. Tel Aviv terletak di pantai Mediterranean kira-kira 60 km Utara Barat Jerusalem.

Tel Aviv adalah satu destinasi pelancongan popular, kerana iklim dan situasi di lihat Mediterranean, di Tel Aviv yang anda boleh menemui beberapa world´s yang terkemuka termasuk, Crown Plaza, Marriott, Sherathon dan Hilton Hotel.

Mata Wang

Mata Wang rasmi Israel adalah Shekel Israel, di peringkat antarabangsa biasanya disingkatkan menjadi ILS. Di Lapangan Terbang dan di pusat bandar terdapat banyak pejabat Pertukaran. Hotel paling Antarabangsa dan pusat-pusat membeli-belah antarabangsa adalah mungkin untuk membayar dalam Euro, USD atau Pound British.

Bagaimana untuk sampai ke Tel Aviv

Tel Aviv mempunyai Lapangan Terbang Antarabangsa yang dipanggil TVL Lapangan Terbang Ben Gurion antarabangsa, ianya terletak km perjalanan dari bandar secara teknikal mengenai. Tel Aviv Airport mempunyai salah satu dalam dunia bebas cukai kompleks membeli belah terbesar. Dari Lapangan Terbang Tel Aviv ia akan membawa anda kira-kira 20 minit dengan kereta untuk sampai ke Tel Aviv Pusat. Anda boleh kereta api yang kerap pergi dari Lapangan Terbang ke pusat atau teksi. Terdapat tiada perkhidmatan bas dari Lapangan Terbang ke pusat.

Di Lapangan Terbang Tel Aviv terdapat banyak syarikat kereta sewa yang menawarkan Penyewaan Kereta dengan harga yang berpatutan. Ejen-ejen yang banyak seperti belanjawan, Thrifty, Europcar mempunyai sebuah pejabat di Terminal Lapangan Terbang.

Tel Aviv adalah sangat baik boleh dicapai dengan kereta dari Lapangan Terbang Ben Gurion, sebagai Israel mempunyai rangkaian lebuh raya moden.

Di Tel Aviv ada satu Stesen Kereta api utama, Perkhidmatan kereta api menghubungkan Tel Aviv ke Haifa dan Beer-Sheva.

Bagaimana untuk mendapatkan sekitar di Tel Aviv

Anda bisa mendapatkan sekitar di Tel Aviv dengan bas, Tel Aviv mempunyai sebuah bas yang moden dan murah rangkaian, permulaan perkhidmatan bas paling awal pada waktu pagi pada 5.00 pagi dan berhenti di tengah malam.

Bagi penggemar sukan, Tel Aviv mempunyai sejumlah besar laluan Basikal, ia adalah cara yang ideal untuk mendapatkan sekitar, ada beberapa kedai yang anda boleh menyewa basikal.

Apa yang perlu dilihat di Tel Aviv

Tel Aviv adalah sebuah bandar besar, Terdapat banyak perkara untuk melihat, Walau bagaimanapun terdapat beberapa mesti berada yang anda perlukan untuk melihat sepanjang penginapan anda di Tel Aviv, seperti Jaffam lama, ia merupakan salah satu pelabuhan-pelabuhan yang tertua di dunia, ia merupakan tempat yang terkenal di mana Yunus dinaiki sebuah kapal dan kemudian ditelan oleh ikan besar.

Rabin Squar, ini merupakan dataran yang terbesar di Israel. Tel Aviv dengan adanya lebih 20 Muzium anda boleh melawat, salah satu Muzium Seni yang paling terkenal adalah Tel Aviv Museum of Art, yang merupakan Muzium Seni terbesar Israel.