Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Israel

Israel Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Israel.

Alat carian sewa kereta kami Israel akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Israel

Israel Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Israel merupakan salah satu negara yang mempunyai rayuan yang kuat, terima kasih kepada sejarahnya yang menarik.  Tanah suci menarik ratusan ribu pengunjung setiap tahun, walaupun pergolakan politik di rantau ini. Zaitun dan laut Galilea boleh kedua-duanya ditemui di sini dan terdapat banyak laman web lain-lain agama.  Ini adalah sebuah negara yang penting bukan sahaja kepada Kristian, tetapi untuk umat Islam dan orang-orang Yahudi juga.

Bandar Yerusalem lama telah dituntut oleh Israel dan Palestin.  Latar langit bandar yang menakjubkan, dipenuhi dengan minaret, menara loceng dan Masjid Al Aqsa kubah emas.  Ada bahagian Arab, Yahudi dan Kristian di bandar dan ini bermakna bahawa pengaruh budaya bandar adalah berbeza-beza.  Terdapat restoran di sini menghidangkan masakan dari seluruh dunia.

Tel Aviv ini merupakan sebuah bandar yang sangat berbeza.  Penuh dengan bangunan pencakar langit dan jalan-jalan yang sibuk, Terdapat juga beberapa pantai dan restoran-restoran bertaraf dunia.  Bandar Jaffa juga adalah satu perbezaan yang nyata.  Ini adalah sebuah bandar pelabuhan yang dipenuhi dengan pasar dan jalan-jalan yang berbatu.  Bandar-bandar purba lain termasuk Nazareth dan Akko.

Apabila anda mahu untuk mendapatkan sekitar semasa lawatan anda ke Israel, anda boleh memilih untuk Penyewaan Kereta.  Kebanyakan syarikat sewa kereta yang terkenal boleh ditemui di sini tetapi terdapat juga perkhidmatan menyewa kereta tempatan di Israel.  Anda perlu pastikan bahawa anda mempunyai lesen memandu antarabangsa untuk untuk menyewa kereta.  Kebanyakan jalan-jalan yang berkualiti tetapi di bandar-bandar dan bandar-bandar besar terdapat banyak trafik.  Tanda-tanda jalan raya adalah dalam Bahasa Inggeris serta Bahasa Ibrani dan Bahasa Arab.

Pilihan lain adalah teksi dan anda boleh memilih sama ada teksi dikongsi atau satu swasta.  Anda boleh menempah ini lebih awal atau hanya hail mereka di jalan tetapi anda perlu sedar bahawa semasa Sabbath teksi adalah lebih mahal.  Jika anda ingin melihat bandar pada kadar yang lebih perlahan, pertimbangkan menyewa basikal.  Israel telah menempatkan beberapa kitaran laluan termasuk satu yang membawa anda dari satu sisi negara yang lain.   Bagaimanapun, bas-bas yang selesa dan boleh dipercayai dan jurulatih adalah satu bentuk pengangkutan awam di Israel yang sangat popular.  Terdapat perkhidmatan jarak jauh mahupun tempatan tetapi ada sedikit liputan ke kawasan luar bandar jadi anda perlu membuat persediaan.