Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Tel Aviv

Tel Aviv Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Tel Aviv. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Tel Aviv, Israel og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Tel Aviv.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Tel Aviv Biludlejning & rejseoplysninger

Efter Jerusalem er Tel Aviv Israels næststørste by. Tel Aviv er beliggende på Middelhavskysten ca 60 km nord vest for Jerusalem.

Tel Aviv er et populært turistmål, på grund af dens klima og situationen på den middelhavsinspirerede see i Tel Aviv kan du finde nogle af de førende hoteller herunder Crown Plaza, Sherathon, Marriott og Hilton world´s.

Valuta

Israels officielle valuta er den israelsk Shekel, internationalt forkortet ILS. I lufthavnen og byens centrum er der mange vekselkontorer. De fleste internationale hoteller og internationale shopping centre er det muligt at betale i euro, dollars eller britiske pund.

Sådan får du til Tel Aviv

Tel Aviv har en international lufthavn, som kaldes Ben Gurion internationale lufthavn TVL, det er beliggende km vej fra byen Lod. Tel Aviv lufthavn har en af verdens største toldfri shopping indkøbscentre. Fra Tel Aviv lufthavn tager det dig omkring 20 minutter i bil at komme til Tel Aviv centrum. Du kan i toget, der går ofte fra lufthavnen til centrum eller en taxa. Der er ingen busforbindelser fra lufthavnen til centrum.

På Tel Aviv lufthavn er der masser af bil udlejningsselskaber, der tilbyder billig biludlejning. Mange agenter som Budget, Thrifty, Europcar har et kontor i lufthavnsterminalen.

Tel Aviv er meget god, tilgængeligt med bil fra Ben Gurion lufthavn, som Israel har en moderne netværk af motorveje.

I Tel Aviv er der en togstation, togtrafik forbinde Tel Aviv til Haifa og Be'er Sheva.

Hvordan man kommer rundt i Tel Aviv

Du kan komme rundt i Tel Aviv med Bus, Tel Aviv har et moderne og billig bus netværk, de fleste bus tjenester start tidligt om morgenen kl 5:00 og stoppe ved midnat.

Til Sportselskere, Tel Aviv har et stort antal cykelstier, det er en ideel måde at komme rundt, fandtes nogle butikker, du kan leje en cykel.

Hvad at se i Tel Aviv

Tel Aviv er en storby, der er mange ting at se, men der er nogle skal haves skal du har set under dit ophold i Tel Aviv, ligesom gamle Jaffam, det er en af de ældste havne i verden, det er det ansete, hvor Jonas bordede et skib og senere slugt af en stor fisk.

Rabin Squar, dette er den største plads i Israel. Tel Aviv har også mere end 20 museer kan du besøge, en af de mest berømte Kunstmuseum er Tel Aviv Museum of Art, som er Israels største kunstmuseum.