Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Israel

Israel Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Israel.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Israel vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Israel

Israel Biludlejning & rejseoplysninger

Israel er et af de lande, der har en stærk appel, takket være dens fascinerende historie.  Det hellige Land tiltrækker hundredtusindvis af besøgende hvert år, på trods af den politiske uro i regionen. Oliebjerget og Genesaret kan begge findes her og der er mange andre steder af religiøs betydning.  Dette er et land, som ikke er vigtig kun for kristne men for muslimer og jøder også.

Byen Jerusalem har længe hævdet af både Israel og Palæstina.  Skyline af byen er fantastisk, fyldt med minareter, klokketårne og Al Aqsa Mosque gyldne kuppel.  Der er arabisk, jødiske og kristne dele af byen og det betyder, at de kulturelle påvirkninger af byen er varierede.  Der er restauranter her serverer mad fra hele verden.

Tel Aviv er en meget anderledes by.  Fyldt med skyskrabere og travle gader, er der også nogle sandstrande og world class restauranter.  By Jaffa er også en reel kontrast.  Dette er en havneby, der er fyldt med markeder og brostensbelagte gader.  Andre gamle byer omfatter Nazareth og Akko.

Når du ønsker at få under din rejse til Israel kan du vælge Biludlejning.  De fleste af de kendte biludlejningsfirmaer kan findes her, men der er også lokale Biludlejning i Israel.  Du skal sørge for at du har et internationalt kørekort for at leje en bil.  De fleste af vejene er god kvalitet, men i de større byer er der en masse trafik.  Skiltning er på engelsk såvel som hebraisk og arabisk.

En anden mulighed er en taxi, og du kan vælge enten en fælles taxa eller en privat.  Du kan bestille disse på forhånd eller bare hagl dem på gaden, men du skal være opmærksom på, at under Shabbat taxaer er dyrere.  Hvis du vil se byerne i et meget langsommere tempo, overveje at leje en cykel.  Israel har indført en række cykelstier herunder en, der tager dig fra den ene side af landet til den anden.   Men komfortable og pålidelige busser og rutebiler er en meget populær form for offentlig transport i Israel.  Både lokale og langdistance tjenester, men der er lidt dækning til landdistrikterne, så du har brug at træffe andre foranstaltninger.