Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Tel Aviv

Tel Aviv Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Tel Aviv. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Tel Aviv, Israel og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Tel Aviv.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Tel Aviv Leiebil & reiseinformasjon

Etter Jerusalem er Tel Aviv den nest største byen i Israel. Tel Aviv ligger på Middelhavskysten ca 60 km nord for Jerusalem.

Tel Aviv er en populær turisme destinasjon, på grunn av sitt klima og situasjonen på Middelhavet se, i Tel Aviv finner du noen av world´s ledende hotell inkludert Crown Plaza, Sherathon, Marriott og Hilton.

Valuta

Den offisielle valutaen i Israel er den israelske Shekel, internasjonalt forkortet til ILS. På flyplassen og sentrum finnes det mange kontorer. De fleste internasjonale hoteller og internasjonale kjøpesentre er det mulig å betale i euro, dollar eller britiske pund.

Hvordan komme til Tel Aviv

Tel Aviv har en internasjonal flyplass som kalles Ben Gurion internasjonale lufthavn TVL er det ligger km vei fra byen Lod. Tel Aviv Airport har en av verdens største tollfrie kjøpesentre. Fra Tel Aviv flyplass tar du ca 20 minutter med bil å komme til Tel Aviv sentrum. Du kan toget som går ofte fra flyplassen til sentrum eller en taxi. Det finnes ingen busstjenester fra flyplassen til sentrum.

På flyplassen Tel Aviv er det mange bilutleiefirmaer som tilbyr rimelige bilutleie. Mange agenter som budsjett, Thrifty, Europcar har et kontor i flyplassen.

Tel Aviv er veldig bra tilgjengelig med bil fra Ben Gurion lufthavn, som Israel har et moderne nettverk av motorveier.

I Tel Aviv er det en sentralbanestasjonen, togene koble Tel Aviv Haifa og Beer Sheva.

Hvordan komme rundt i Tel Aviv

Du kan komme deg rundt i Tel Aviv med buss, Tel Aviv har en moderne og billig buss nettverk, de fleste buss tjenester begynne tidlig på morgenen på 5:00 og stoppe ved midnatt.

For sport elskere, Tel Aviv har mange sykkelstier, det er en ideell måte å komme seg rundt, det var noen butikker kan du leie en sykkel.

Hva du skal se i Tel Aviv

Tel Aviv er en stor by, det er mange ting å se, men det er noen trenger du trenger å ha sett under ditt opphold i Tel Aviv, som gamle Jaffam, det er en av de eldste havnene i verden, er det et kjent punkt der Jonah bordet et skip og senere slukt av en stor fisk.

Rabin Squar, dette er det største torget i Israel. Tel Aviv har også mer enn 20 museer kan du besøke, en av de mest berømte kunstmuseet er Tel Aviv Museum of Art, som er Israels største kunstmuseum.