Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Israel

Israel Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Israel.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Israel sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Israel

Israel Leiebil & reiseinformasjon

Israel er et av de landene som har en sterk appell, takket være sin fascinerende historie.  Det hellige landet tiltrekker hundretusener av besøkende hvert år, til tross for den politiske uroen i regionen. Oljeberget og Genesaretsjøen begge finnes her og det er mange andre steder av religiøs betydning.  Dette er et land som ikke er viktig bare for kristne men muslimer og jøder for.

Byen Jerusalem har blitt fremmet av både Israel og Palestina.  Horisonten i byen er fantastisk, fylt med minareter, klokketårn og Al Aqsa Mosque gyllen kuppel.  Dette betyr at de kulturelle påvirkningene av byen er varierte det er arabisk, jødiske og kristne delene av byen.  Det finnes restauranter her serverer mat fra hele verden.

Tel Aviv er en helt annen by.  Fylt med skyskrapere og travle gater, er det også noen sandstrender og restauranter i verdensklasse.  Byen av Jaffa er også en ekte kontrast.  Dette er en havneby som er fylt med markeder og brosteinsbelagte gater.  Andre gamle byer inkluderer Nasaret og Akko.

Når du skal omgå under tur til Israel kan du velge leiebil.  De fleste av de kjente leiebil selskapene kan bli funnet her, men det er også lokale Bilutleie tjenester i Israel.  Må du kontrollere at du har et internasjonalt førerkort for å leie en bil.  De fleste veiene er gode, men i større byer og byer det er mye trafikk.  Trafikkskilt er i engelsk som hebraisk og arabisk.

Et annet alternativ er en taxi, og du kan velge en delt drosje eller en privat.  Du kan bestille disse på forhånd eller bare stoppe dem på gata, men du må være oppmerksom på at under Lurvet drosjene er dyrere.  Hvis du vil se byene på et mye langsommere tempo, kan du vurdere å leie en sykkel.  Israel har satt mange sykkelstier i stedet inkludert en som tar deg fra en side av landet til den andre.   Komfortabel og pålitelig busser og turbusser er imidlertid en svært populær form for offentlig transport i Israel.  Det finnes både lokale og langdistanse tjenester, men det er liten dekning til landsbygda så du trenger å gjøre andre ordninger.