Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Tel Aviv

Tel Aviv Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Tel Aviv. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Tel Aviv, Israel och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Tel Aviv.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Tel Aviv Biluthyrning & reseinformation

Efter Jerusalem är Tel Aviv den näst största staden i Israel. Tel Aviv ligger vid Medelhavets kust ca 60 km norr om Jerusalem.

Tel Aviv är en populär turistdestination, klimat och situationen på den medelhavsinspirerade se, i Tel Aviv kan du hitta några av de world´s ledande hotell inklusive Crown Plaza, Sherathon, Marriott och Hilton.

Valuta

Den officiella valutan i Israel är den israeliska Shekel, internationellt förkortat ILS. Det finns många växlingskontor på flygplatsen och i stadens centrum. De flesta internationella hotell och internationella köpcentrum är det möjligt att betala i euro, dollar eller brittiska pund.

Hur man får till Tel Aviv

Tel Aviv har en internationell flygplats som heter Ben Gurion International Airport TVL, det är ligger km väg från staden Lod. Flygplatsen Tel Aviv har ett av världens största tullfria köpcentrum. Från flygplatsen Tel Aviv tar det dig cirka 20 minuter med bil att komma till Tel Aviv centrum. Du kan tåget som går ofta från flygplatsen till centrum eller en taxi. Det finns inga bussförbindelser från flygplatsen till centrum.

På flygplatsen i Tel Aviv finns gott om biluthyrningsföretag som erbjuder prisvärda biluthyrning. Många agenter som Budget, sparsam, Europcar har ett kontor i flygplatsterminalen.

Tel Aviv är mycket bra att nå med bil från flygplatsen Ben Gurion, som Israel har ett modernt nätverk av motorvägar.

I Tel Aviv en centralstationen, tågtrafiken ansluta Tel Aviv till Haifa och Beer Sheva.

Hur till komme omkring i Tel Aviv

Du kan ta dig runt i Tel Aviv med buss, Tel Aviv har en modern och billig buss nätverk, de flesta buss tjänster start tidigt på morgonen vid 5: 00 och slutar vid midnatt.

För sportälskare, Tel Aviv har ett stort antal cykelvägar, det är ett idealiskt sätt att komma runt, det fanns några affärer kan du hyra en cykel.

Att besöka i Tel Aviv

Tel Aviv är en stor stad, det finns många saker att se, men det finns några måsten måste du ha sett under din vistelse i Tel Aviv, som gamla Jaffam, det är en av de äldsta hamnarna i världen, det är den välrenommerade punkt där Jonah ombord på ett fartyg och senare slukas upp av en stor fisk.

Rabin Squar, detta är det största torget i Israel. Tel Aviv har också mer än 20 museer kan du besöka, en av de mest berömda konstmuseet är Tel Aviv Museum of Art, som är Israels största konstmuseum.