Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Israel

Israel Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Israel .

Vårt sökverktyg för Israel jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Israel

Israel Biluthyrning & reseinformation

Israel är ett av de länder som har en stark vädjan, tack vare dess fascinerande historia.  Det heliga landet lockar hundratusentals besökare varje år, trots den politiska oron i regionen. Oljeberget och Galileiska båda finns här och det finns många andra platser av religiös betydelse.  Detta är ett land som inte är viktig bara kristna utan att muslimer och judar också.

Staden Jerusalem har länge hävdats av både Israel och Palestina.  Horisonten av staden är fantastisk, fylld med minareter, klocktorn och Al Aqsa Mosque gyllene kupol.  Det finns arabiska, judiska och kristna delar av staden och det innebär att de kulturella påverkan av staden är varierande.  Det finns restauranger här som serverar rätter från hela världen.

Tel Aviv är en helt annan stad.  Fylld med skyskrapor och trafikerade gator, finns det också några sandiga stränder och förstklassiga restauranger.  Staden Jaffa är också en riktig kontrast.  Detta är en stad som är fylld med marknader och kullerstensgator.  Andra antika städer inkluderar Nasaret och Akko.

När du vill komma runt under din resa till Israel kan du välja biluthyrning.  De flesta av de välkända biluthyrningsföretag finns här men det finns också lokala Biluthyrning i Israel.  Du måste se till att du har ett internationellt körkort för att hyra en bil.  De flesta vägarna är bra kvalitet men i de större städerna finns det en hel del trafik.  Vägskyltar är på engelska som hebreiska och arabiska.

Ett annat alternativ är taxi och du kan välja antingen en delad taxi eller en privat.  Du kan boka dessa i förväg eller bara hagel dem på gatan, men du måste vara medveten om att under Shabbat taxibilar är dyrare.  Om du vill se städerna i mycket långsammare takt, överväga att hyra en cykel.  Israel har infört ett antal cykelvägar inklusive en som tar dig från ena sidan av landet till den andra.   Bekväm och pålitlig bussar och långfärdsbussar är dock en mycket populär form av kollektivtrafik i Israel.  Det finns både lokala och långväga tjänster men det finns lite täckning till landsbygden så måste du göra andra arrangemang.