Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Keflavik

Keflavik Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Keflavik . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Keflavik Islandija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Keflavik.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Keflavik Izposoja & potovalne informacije

Uvod:

Keflavik je mestece na Islandiji, ki je znana predvsem zato, ker ima v državi samo mednarodno letališče. Mednarodnega letališča Keflavik obdeluje nekatere 2 milijona potnikov letno. Obstajajo redne povezave za šest mest v Združenih državah in več kot 20 mestih v Evropi, vključno z Amsterdam. Letališče procesov izključno mednarodnih letov; notranje lete odstopati od Reykjavik letališče, blizu je glavno.

Za obisk:

Namakati, ob naravnih geotermalnih izvirih dati Islandija neskončna dobavo vroče vode in stoletij, Islandci so sproščeno v resničnost, naravne vroče kopeli, najdemo po vsem domovino. Da uživajo popolno doživetje, pridejo namakate v svetovno znane spa v modro laguno, Islandija, ki združuje čistost naših voda z lepo pokrajino vulkanski. Srednja vrednost je točka, ki se nahaja na pol poti med Severno Ameriko in Evropo. To se nahaja v jugozahodnem delu države, v Keflavik. To je skupna stop na poti za tiste potovanjem ali iz letališča ali Blue Lagoon. Združuje so dve velike Tektonske plošče, Evrope in Afrike. To je edini kraj na svetu, kjer lahko tako natančno opazujejo geološki pojav. V bližini so slikovite ledenikov.

Vildlife:

Islandija je edinstven prosto živeče živali. To je dom največje število prebivalstva puffins na svetu in namenjen birdwatchers jate na naše obale videti na desetine redkih vrst od blizu. Vode so dom s paleto kitov in delfinov, medtem ko polarna lisica.

Prometa in parkiranje:

Prosimo treba svetovati, avto luči so prešli čez dan. Če greš v notranjost, ne pozabite, da veliko cest so narejene iz gramoza. Vožnjo po makadamskih cestah se razlikuje od vožnje na noraml cestah. Če vozite hitro lahko izgubil nadzor nad vaš avto in tudi škodo na vozilu. Če ste najem avtomobila, prosite kaj stanje ceste je pred odhodom,