Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Keflavik

Keflavik Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Keflavik. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Keflavik, Island i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Keflavik.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Keflavik Рент а цар & Травел Информатион

Uvod:

Keflavik je mali grad na Islandu, koji je poznat iznad svega jer ima jedini međunarodni aerodrom u zemlji. Međunarodni aerodrom Keflavik obrađuje neke 2 miliona putnika svake godine. Postoje redovne veze za šest gradova u Sjedinjenim Državama i preko 20 gradova u Evropi, uključujući Amsterdam. Na aerodromu obrađuje isključivo međunarodne letove; domaći letovi odstupiti od Rejkjavika aerodrom, blizu u glavnom gradu.

Da posjetite:

Natapanju, prirodni geotermalni izvori dati Island je beskrajno zalihu tople vode i vekovima, reagujemo imaju opustio u umirujuжe, prirodno toplice našli u njihovoj zemlji. Da uživaju punu iskustvo, Ma potopim u spa svetski poznat u plavu lagunu, Islanda koji spaja čistotu nam vodu sa vulkanskim predivan vidik. Srednja visina je na stvar koja se nalazi na pola puta između Severne Amerike i Evrope. Nalazi se u Jugo-zapad delu zemlje, u Keflavik. To je uobičajena stanica na putu za one koji putuju u ili iz aerodroma ili plave lagune. Alati su dve velike tektonske ploče Evrope i Afrike. Ovo je jedino mesto na svetu gde možete posmatrati tako precizno geološki fenomen. Takođe su u blizini živopisne gleиera.

Vildlife:

Island ima jedinstveni divlji svet. To je najveća populacija piva.protresao na svetu je dom i odani birdwatchers hrle na ovim obalama vidjeti desetine retka vrsta izbliza. Vode su dom za opseg kitovi i delfini dok Polarna lisica.

Saobraćaj i parking:

Molim vas budite na oprezu svetla kola treba da se prebaci preko dana. Ako odete u unutrašnjost, imajte na umu da mnogi putevi su napravljeni od šljunka. Vozila na putevima šljunka razlikuje se od vozila na noraml puteva. Ako vozite prebrzo može da izgubi kontrolu nad tvojim kolima i takođe oštetiti vozilo. Ako ti iznajmljuju kola, molim te pitaj u kakvom putu je stanju pre odlaska,