Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Keflavik

Keflavik Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Keflavik. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Keflavik, Island og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Keflavik.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Keflavik Biludlejning & rejseoplysninger

Indledning:

Keflavik er en lille by i Island, der er kendt først og fremmest fordi det har landets eneste internationale lufthavn. Den internationale lufthavn Keflavik behandler nogle 2 millioner passagerer hvert år. Der er regelmæssige forbindelser til seks byer i USA og mere end 20 byer i Europa, herunder Amsterdam. Lufthavnen behandler udelukkende internationale flyvninger; indenrigsflyvninger afgår fra Reykjavik lufthavn, nær til hovedstaden.

At besøge:

Blød, naturlig geotermale kilder giver Island en endeløs forsyning af varmt vand og i århundreder har islændinge har afslappet i beroligende, naturlige varme bade findes over deres land. For at nyde den fulde oplevelse, kom sættetid på den blå lagune, Islands verdensberømte spa, der kombinerer renheden af vores vand med et vulkansk landskab. Midtpunktet er beliggende halvvejs mellem Nordamerika og Europa. Det er beliggende i den syd-vestlige del af landet, i Keflavik. Det er en fælles stop på vejen for dem, der rejser til eller fra lufthavnen eller den blå lagune. Kombinerer er to store tektoniske plader af Europa og Afrika. Dette er det eneste sted i verden hvor du så præcist kan observere sådanne et geologisk fænomen. I nærheden er også maleriske gletsjere.

Vildlife:

Island har unikt dyreliv. Det er hjemsted for den største befolkning af lunder i verden og opofrende fugleinteresserede flokkes til vores kyster at se snesevis af sjældne arter på nært hold. Vande er hjemsted for en række hvaler og delfiner mens polarræv.

Trafik og parkering:

Vær opmærksom på, bil lys skal være tændt i løbet af dagen. Hvis du går ind i indre, holde for øje, at mange veje er lavet af grus. Kørsel på grusveje er forskellige fra kørsel på noraml veje. Hvis du kører for hurtigt kan du mister kontrollen over din bil og også skade køretøjet. Hvis du lejer bilen, så spørg hvad vejen tilstand er før afgang,