Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Keflavik

Keflavik Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Keflavik. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Keflavik, Island och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Keflavik.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Keflavik Biluthyrning & reseinformation

Inledning:

Keflavik är en liten stad i Island, som är känd framför allt eftersom det har landets enda internationella flygplats. Den internationella flygplatsen Keflavik bearbetar vissa 2 miljoner passagerare varje år. Det finns regelbundna anslutningar till sex städer i USA och över 20 städer i Europa, inklusive Amsterdam. Flygplatsen bearbetar uteslutande internationella flygningar. inrikesflyg avgår från Reykjavik flygplats, nära till huvudstaden.

Att besöka:

Blöt, naturliga geotermiska källor ge Island en oändlig tillgång på varmvatten och i århundraden, islänningar har avslappnad i den lugnande, naturliga varma bad finns över hela landet. För att njuta av full erfarenhet, kom suga på den blå lagunen, Islands världsberömda spa som kombinerar renheten av vårt vatten med vackra vulkaniska landskap. Mittpunkten är den punkt som ligger halvvägs mellan Nordamerika och Europa. Det ligger i den sydvästra delen av landet, i Keflavik. Det är ett vanligt stopp på vägen för dem som reser till eller från flygplatsen eller den blå lagunen. Kombinerar är två stora tektoniska plattor av Europa och Afrika. Detta är den enda platsen i världen där du kan observera sådant geologiska fenomen så exakt som möjligt. I närheten finns också pittoreska glaciärer.

Vildlife:

Island har unika djurliv. Det är hem till den största populationen av lunnefåglar i världen och hängiven fågelskådare flockas till våra kuster att se dussintals sällsynta arter på nära håll. Vatten är hem till ett utbud av valar och delfiner medan fjällräv.

Trafik och parkering:

Observera bil lampor slås under dagen. Om du går in i inre, Tänk på att många vägar är gjorda av grus. Kör på grusvägar är olika från körning på noraml vägar. Om du kör till snabb kan du tappar kontrollen över bilen och även skada fordonet. Om du hyr bilen, fråga vad road villkoret är innan avresa,