Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Dublin

Dublin Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Dublin . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Dublin Irska in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Dublin.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Dublin Izposoja & potovalne informacije

Uvod:

Dublin leži v vzhodni obali Irske. Reke Liffey tokov skozi mesto in tokov v Dublinu Bay. Dublin živahno glavno mesto Republike Irske, ne dovolite nikomur dolgčas. Muzeji, galerije, gostilne so za nič drugega, in na vsakem koraku srečaš ostanki bogate irski zgodovini. V večernih urah, boste našli nekaj zase ljubitelje gledališče, tradicionalne irske glasbe in klubov.
Dublin najboljši obiskal peš, omogoča očitno izognili prometnim marmelade, ampak tudi vam omogoča, da podpatrzenie svetovljansko mesto življenja.

Za obisk:

Trinity College - univerzi ustanovil slovenski Queen Elizabeth I. Svojih diplomantov je bilo med drugim, Oscar Wilde, Samuel Beckett. Pivovarni Guinness - temno pivo s svetlobo, kremasto peno je izložba Irske. Na razstavi v pivovarni Guinness kaže tehnologija varjenja piva na koncu pijete lahko očitno eno kapljico v težo Bar s panoramskim pogledom na Dublin

Letališča:

Irska ima tri mednarodna letališča, ki je najbolj pomembna Dublin Airport. Poleti iz mnogih krajev v Evropi zemljišča tukaj. Poleg tega obstajajo tudi medcelinskih letov, ki pristanejo na letališču Dublin, vključno z nizkimi stroški prevoznikov. Najbolj priljubljena letalske družbe Sabena in Ryanair.

Vožnja:

To je pomembno vedeti, da ljudje voziti na levi strani ceste na Irskem. Avtomobili na Irskem imajo volan na desni strani avtomobila in strah prehod na levi strani voznika.  Vožnja v Dublinu ni zelo težko: ne gre preveč zaposlen, rafiniran del vožnje na levi. Dublin je obdan z M50 krožne ceste, z izhodi Dublin ali drugih mest. Avtomobili so parkirani na levi strani ceste. Ne pozabite, da v Dublinu parkiranje ni zastonj.