Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Dublin

Dublin Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Dublin. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uDublin, Irska i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Dublin.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Dublin Car Hire & Travel Information

Uvod:

Dublin nalazi se u središtu istočne obale Irske. Rijeka Liffey teče kroz grad i ulijeva se u Dublin Bay. Dublin užurbani glavni grad Republike Irske da bilo tko dosadi. Muzeji, galerije, baza su da nitko drugi, a na svakom koraku mogu naći ostaci bogate Irske povijesti. U večernjim satima će pronaći nešto za sebe zaljubljenike u kazalište, tradicionalne irske glazbe i klubova.
Dublin najbolji posjetili pješice, omogućava očito da biste izbjegli promet gužve, ali također vam omogućuje da podpatrzenie kozmopolitski grad život.

Posjetite:

Trinity College - Sveučilište osnovao engleski Queen Elizabeth sam. Diplomanti su, među ostalima, Oscar Wilde, Samuel Beckett. Pivovara Guinness - tamno pivo s lagana, kremasta pjena je izlog Irske. Izložba u Guinness pivovari pokazuje tehnologije kuhanja piva na kraju očito možete popiti jedno pivo u gravitacije Bar s panoramskim pogledom na Dublin

Zračna luka:

Irska ima tri međunarodne zračne luke, zračne luke Dublin je najvažniji. Letovi iz mnogih mjesta u Europi sletjeti ovdje. Osim toga, tu su i interkontinentalne letove tu zemlju u Dublin Zračna luka, uključujući niske troškove prijevoznika. Najpopularniji zrakoplovne kompanije Aer Lingus i Ryanair.

Vožnje:

To je važno zapamtiti da se ljudi voze na lijevoj strani ceste u Irskoj. Automobili u Irskoj imaju volan na desnoj strani auta, i strah pomak lijevo od vozača.  Vožnje u Dublinu nije teško: ne previše zauzet, lukav dio je vozeći se na lijevoj strani. Dublin je okružen M50 kružne ceste, izlaza u Dublin ili u druge gradove. Automobili su parkirani na lijevoj strani ceste. Ne zaboravite da u Dublinu nije besplatno parkiralište.