Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Dublin

Dublin Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Dublin. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Dublin, Irlanti ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Dublin.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Dublin. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Dublin, Irlanti ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Dublin Autonvuokraus & matkatiedot

Johdanto:

Dublin on Irlannin itärannikolla keskellä. Liffey joki kaupungin läpi ja virtaa Dublinin lahdelle. Irlannin tasavallan pääkaupungin Dublinin vilkkaassa anna kenenkään kyllästy. Museot, galleriat, pubit ovat vertaansa vailla, ja jokaisessa vaiheessa voit vastata edelleen Irlannin historiaan. Iltaisin löydät jotain itselleen ystäville theater, perinteistä irlantilaista musiikkia ja klubeja.
Dublin parhaat jalkaisin, se mahdollistaa ilmeisesti välttää liikennettä hillot, mutta voit myös podpatrzenie suurkaupungin elämään.

Vierailu:

Trinity College - yliopisto perusti Englannin kuningatar Elisabet I. Sen tutkinnon olivat muun muassa Oscar Wilde, Samuel Beckett. Guinness-panimo - tumma olut kevyt, kermainen vaahto on esitellä Irlanti. Guinness-panimo näyttelyssä teknologia panimo beer lopussa voit ilmeisesti juoda yksi pint Gravity Bar, josta on panoraamanäkymät Dublin

Lentokenttä:

Irlannissa on kolme kansainvälistä lentokenttää, joista Dublin Airport on tärkein. Lennot monin paikoin Euroopassa maa täällä. Lisäksi on myös mannertenvälistä lentojen maa mukaan lukien alhaiset kustannukset kantaja Dublinin lentokentällä. Suosituimmat lentoyhtiöt Aer Lingus ja Ryanair.

Ajo:

On tärkeää muistaa, että ihmiset ajaa vasemmalla puolella tietä Irlannissa. Autot Irlannissa on ratti oikealla puolella auton ja pelko siirto vasemmalle kuljettaja.  Ajo Dublinissa ei ole kovin vaikeaa: se ei ole liian kiireinen, hankala osa vasemmanpuoleisen. Dublin sijaitsee M50 Circular Road, poistuu Dubliniin tai muihin kaupunkeihin. Autot pysäköidään tien vasemmalla puolella. Muista, että Dublinissa pysäköinti ei ole ilmaista.