Obţineţi un preţ estimat instant

Locaţie de preluare:
Locaţie de predare diferită?
Locaţie de predare:
Sosire:
Retur:
Domiciliu:
Selectaţi o ţară de domiciliu
Valută:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Vârstă:
35

Parteneri închiriere maşini în Dublin

Dublin Închiriere maşini

Căutare Închiriere Maşini este o companie independentă care oferă închirieri de maşini în Dublin. Sistemul nostru de preţuri estimate compară preţurile majorităţii agenţiilor internaţionale şi locale de închiriere maşini din Dublin, Irlanda şi vă permite să luaţi o decizie informată în legătură cu agenţia de la care să închiriaţi.

Căutare Închiriere Maşini îşi doreşte să se asigure că veţi găsi cea mai ieftină soluţie de închiriere de maşini din Dublin.

Utilizaţi acum sistemul nostru de comparare şi începeţi să economisiţi cu următoarea maşină închiriată!

Dublin Închirieri maşini & informaţii de călătorie

Introducere:

Dublin se află în mijlocul coastei de est a Irlandei. Râul Liffey curge prin oraş şi curge în Golful Dublin. Capitala neastâmpărat Dublin Irlanda să nu oricine te plictisesti. Muzee, galerii, pub-uri sunt doua la nici unul, şi la fiecare pas vă puteţi întâlni rămâne de o bogata istorie irlandez. Seara, veţi găsi ceva pentru ei înşişi iubitorii de teatru, muzică tradiţională irlandeză şi cluburi.
Dublin mai vizitat pe jos, se permite în mod evident, pentru a evita traficul gemuri, dar, de asemenea, vă permite să podpatrzenie viaţa de oraş cosmopolit.

Pentru a vizita:

Trinity College - Universitatea fondată de limba engleză Queen Elizabeth I. Absolvenţii sale au fost, printre altele, Oscar Wilde, Samuel Beckett. Fabrică de bere Guinness - bere neagră cu lumina, cremos spumă este o casetă de prezentare a Irlandei. Expozitia de la fabrica de bere Guinness prezinta tehnologia de bere bere la sfârşitul evident puteţi bea o halbă în barul gravitate cu vedere panoramică spre Dublin

Aeroport:

Irlanda are trei aeroporturi internaţionale, care cel mai important este Aeroportul Dublin. Zboruri din multe locuri în Europa teren aici. În plus, există, de asemenea zboruri transcontinentale, care terenuri de la Aeroportul Dublin, inclusiv costurile reduse de transport. Cele mai populare airlines, Aer Lingus şi Ryanair.

Conducere:

Este important să ne amintim că oamenii conduce pe partea stângă a drumului în Irlanda. Masinile din Irlanda au volanul pe partea dreapta a masinii, si frica trecerea spre stânga a conducătorului auto.  Conducere în Dublin nu este foarte greu: nu este prea ocupat, parte complicat este conducerii pe stânga. Dublin este înconjurat de drumul M50 circulară, cu ieşirile la Dublin sau la alte oraşe. Maşinile sunt parcate pe partea stângă a drumului. Amintiţi-vă că în Dublin parcarea nu este gratuită.