Obţineţi un preţ estimat instant

Locaţie de preluare:
Locaţie de predare diferită?
Locaţie de predare:
Sosire:
Retur:
Domiciliu:
Selectaţi o ţară de domiciliu
Valută:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Vârstă:
35

Parteneri închiriere maşini în Irlanda

Irlanda Închiriere maşini

Lăsaţi-ne pe noi să depunem efort şi să comparăm preţurile majorităţii agenţiilor de închiriere de maşini pentru următoarea dumneavoastră excursie în Irlanda.

Instrumentul nostru de căutare de maşini de închiriat Irlanda va compara majoritatea preţurilor pentru închiriere de maşini şi vă va permite să luaţi o decizie informată în legătură cu agenţia de la care veţi închiria. Acest instrument de căutare de maşini de închiriat vă va economisi mult timp şi efort şi vă va permite să găsiţi ofertele speciale în timp real.

Veţi vedea că preţurile noastre sunt de obicei mult mai mici decât dacă rezervaţi direct de la furnizor!

Locații inchirieri auto cu plecare din Irlanda

Irlanda Închirieri maşini & informaţii de călătorie

Trebuie doar să fie în Irlanda pentru o perioadă scurtă de timp pentru a înţelege de ce a devenit una dintre destinaţii de top din lume.  Frumuseţea ţării şi prietenia dintre oameni sunt doar două dintre atracţiile sale şi acestea sunt motivele principale ce vizitatorii reveni ori-v-aţi întrebat vreodată de ce există pub-uri irlandeze din întreaga lume?

Capitala oraşului Dublin este de obicei prima oprire pentru majoritatea oamenilor, dar este doar o mică parte din farmecul de Irlanda.  În ultimii ani au existat câteva probleme economice din Irlanda dar tara vine prin partea cealalta si din nou se bucură de prosperitate.

Irlanda este o tara relativ mica, veţi găsi este uşor pentru a ajunge la un loc la altul.  Există unele zboruri interne, dar acestea nu sunt prima optiune pentru majoritatea călătorilor.  Mulţi vizitatori va opta pentru închirieri auto în schimb.  În acest fel ei pot explora țara în timpul liber.  Există o reţea de drumuri bune şi cele mai multe drumuri sunt de bună calitate.  Asiguraţi-vă că luaţi-a lungul o hartă!  O maşină de închiriere în Irlanda pot fi ridicate de la unul dintre aeroporturile sau porturile și toate hotelurile majore poate aranja o maşină pentru tine.

Pentru a închiria o maşină trebuie să fie de cel puțin 21 de ani şi avea un carnet de conducere integral, eliberat în ţara de origine.  Tu ar trebui să au fost conducere pentru cel puțin doi ani înainte, puteţi închiria o maşină în Irlanda.  Popularitatea Irlanda ca destinaţie turistică înseamnă că aveţi nevoie să vă asiguraţi că pre-rezervaţi închiriere dumneavoastră în scopul de a evita o dezamăgire.

Multi oameni prefera sa nu conduce însă şi dacă acesta este cazul ai putea petrece ceva timp explorarea zonei rurale de biciclete.  Puteţi închiria o bicicletă în cele mai multe oraşe şi cu numeroase trasee de biciclete-prietenesc aceasta este o modalitate foarte bună de a vedea ţara.

Pentru o excursie pe îndelete prin ţara încercaţi o excursie de tren.  Toate principalele oraşe şi oraşe sunt legate de serviciile de transport feroviar şi puteţi obţine o tara trece la victime, care permite pentru câteva zile de călătorie în fiecare lună.  Nu există nici o cale de transport feroviar pe coasta de Vest care ruleaza Nord-Sud.

În timp ce sunteţi aici de ce nu faceţi o excursie la unele dintre Insulele Minore îndepărtate?  Există feriboturi către unele insule şi o mulţime de excursii Carta altora.