Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Dublin

Dublin Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Dublin. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Dublin, Irland och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Dublin.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Dublin Biluthyrning & reseinformation

Inledning:

Dublin ligger mitt i den östra kusten av Irland. Floden Liffey rinner genom staden och flödar in i Dublin Bay. Dublins livliga huvudstad i Republiken Irland låta inte någon bli uttråkad. Museer, gallerier, pubar är oöverträffad, och vid varje steg kan du träffa resterna av en rik irländsk historia. På kvällen hittar du något för sig älskare av teater, traditionell irländsk musik och klubbar.
Dublins bästa besökte på foten, det ger uppenbarligen för att undvika trafik fastnar, men också gör att du kan podpatrzenie kosmopolitisk stadsliv.

Att besöka:

Trinity College - universitetet som grundades av den engelska drottningen Elizabeth I. Dess utexaminerade var, bland annat Oscar Wilde, Samuel Beckett. Guinness-bryggeriet - mörkt öl med en lätt, krämig skum är en presentation av Irland. Utställningen på Guinness bryggeriet visar tekniken i brygga öl i slutet kan du självklart dricka en pint i Gravity Bar med panoramautsikt över Dublin

Flygplats:

Irland har tre internationella flygplatser, som Dublin Airport är den viktigaste. Flyg från många platser i Europa landar här. Dessutom finns det också transkontinentala flygningar att landa på Dublins flygplats, inklusive låga kostnader bärare. Mest populära flygbolag Aer Lingus och Ryanair.

Körning:

Det är viktigt att komma ihåg att folk kör på vänster sida av vägen i Irland. Bilarna i Irland har ratten på höger sida av bilen, och rädsla flyttas till vänster om föraren.  Körning i Dublin är inte mycket svårt: det är inte alltför upptagen, den svåra biten kör till vänster. Dublin är omgivet av den M50 Circular Road, med utgångar till Dublin eller till andra städer. Bilarna är parkerade på vänster sida av vägen. Kom ihåg att i Dublin parkering inte är gratis.