Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Irland

Irland Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Irland .

Vårt sökverktyg för Irland jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Irland

Irland Biluthyrning & reseinformation

Du måste bara vara i Irland för en kort tid att förstå varför det har blivit en av de bästa resmålen i världen.  Skönheten i landet och vänlighet människorna är bara två av dess sevärdheter och de är de viktigaste skälen varför besökarna återvänder gång på gång-har du någonsin undrar varför det finns irländska pubar över hela världen?

Den huvudstad staden Dublin är oftast den första anhalten för de flesta men det är bara en liten del av charmen i Irland.  Under de senaste åren har det varit några ekonomiska problem i Irland men landet kommer genom den andra sidan och återigen njuter av välstånd.

Irland är ett relativt litet land, hittar du det lätt att komma från en plats till en annan.  Det finns vissa inrikesflyg men dessa är inte det första alternativet för de flesta resenärer.  Många besökare kommer att välja för biluthyrning i stället.  Så de kan utforska landet på fritid.  Det finns ett bra vägnät och mest vägar är god kvalitet.  Se till att du ta med en karta!  Hyrbil på Irland kan plockas upp på en av flygplatserna eller hamnar och alla stora hotell kan ordna en bil för dig.

Att hyra en bil som du måste vara minst 21 år och har full körkort utfärdade i ditt land.  Du bör ha varit drivande i minst två år innan du kan hyra bil i Irland.  Irland popularitet som turistmål innebär att du måste se till att du förboka din hyrbil för att undvika besvikelse.

Många människor föredrar att inte köra ändå och om så är fallet kan du spendera lite tid att utforska landsbygden på cykel.  Du kan hyra en cykel i de flesta städer, med många cykelvänliga vägar är ett bra sätt att se landet.

Prova en tåg resa för en skön resa genom landet.  Alla de viktigaste städerna och storstäderna är sammanlänkade genom järnvägstjänster och du kan få ett land passerar från InterRail som tillåter flera dagar resor varje månad.  Det finns ingen järnväg rutt på västkusten som går Nord-syd.

Medan du är här varför inte ta en tur till några av de avlägset belägna öar?  Det går färjor till några av öarna och massor av charterresor till andra.