Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Hviterussland

Hviterussland Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Hviterussland.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Hviterussland sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Hviterussland

Hviterussland Leiebil & reiseinformasjon

Selv om Hviterussland er et land, er det veldig forskjellig fra sine naboer.  Det har satt seg bortsett fra andre tidligere medlemmer av Østblokken ved å ikke omfavne kapitalismen på samme måte, og det har ikke gjort det bevege å integrere med resten av Europa.  Besøk Hviterussland er ikke for svak-hearted-det er strenge visumregler som må være oppfylt- men det er et fascinerende land for de som er interessert i sovjettiden.

Hviterussland har ennå ikke gjort det til toppen ti av de fleste sted å besøke som det er langt fra de viktigste turistvei.  Men finner de som velger å gå et veldig forfriskende land.  Det er nesten helt uten de vanlige funksjonene i materialisme som reklame og søppel.  Hviterussland har ikke forandret seg mye de siste 20 årene, hovedsakelig på grunn av mangel på investeringer.

Det er lurt å gå til hovedstaden byen Minsk under ditt besøk i Hviterussland.  Her finner du en rekke små byer og landsbyer som fremdeles har noen veldig middelalderske tradisjoner.  I tillegg er det mange innsjøer og skoger å se og utforske.  Hvis du liker det utendørs livsstil så hodet til Vitebsk regionen av landet.  Her finner du turstier satt opp for turister som liker å dra på fotturer, sykling og båtturer.  Du kan også nyte noen stor fiske i regionen.  De som foretrekker å slappe av under besøket kan leie en bil og hodet mot en av helse spas.

Du bør også ta tid til å nyte noen av det lokale kjøkkenet under oppholdet.  Tradisjonelle retter er like de du finner i nabolandene.  De fleste retter har grunnlag av kjøtt og grønnsaker, men det er en økende trend for kinesisk og italiensk mat i Hviterussland.  Lokalbefolkningen er også veldig glad i sopp-baserte retter.  Spesialiteter inkluderer den hviterussiske versjonen av borscht og en rett som kalles "dracheny", laget av poteter og sopp.

Det bør bemerkes at kvaliteten på restauranter og deres service standarder varierer mye så hvis du gjør mest av Hviterussland leiebil å våge utenfor Minsk være forberedt på dette.  Du må også vite at mange barer og restauranter nær mye tidligere enn du forventer, men i byen mange holder åpent til tidlig om morgenen.