Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Budapest

Budapest Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Budapest. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Budapest, Hungary dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Budapest.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Budapest Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar dan apa yang perlu melihat:

Ibu negara dan bandar terbesar di Hungary dan salah satu bandar terbesar di Eropah adalah Budapest. Dari Hungary, ia adalah pusat politik, kebudayaan dan komersil. Ia terletak di bahagian utara Sungai Danube dan hanya 230 kilometer dari bandaraya Vienna Austria Hungary. Jadi bagi sesetengah pengunjung yang ingin melihat lebih banyak daripada Budapest akal sudah untuk merancang perjalanan dengan sebuah kereta sewa ke Austria.

Anda akan menemui Budapest tradisional lama dengan seni bina yang baik dan perkara untuk dilihat seperti Istana Buda dengan pemandangan yang menakjubkan pada waktu malam, Matthias Gereja, yang dibina dalam gaya Gothic atau runtuhan bandar sivil Aquincum. Juga tetap terpelihara adalah Universiti Chruch Egyetemi templom, yang merupakan salah satu contoh yang lebih banyak senibina baroque di bandar ini. A mesti melihat jambatan terkenal Budapest, dinamakan jambatan di itulah ikon bandar dan sangat menakjubkan pada waktu malam. Parlimen Hungary adalah secara besar-besaran bangunan, siap dibina pada tahun 1904, yang bernilai untuk melawat.

Disamping itu anda mempunyai Budapest moden dengan kedai-kedai yang mewah, Restoran yang mahal dan mewah. Bandar ini juga dikenali sebagai 'Ratu Danube'.

Lapangan Terbang

Lapangan Terbang Ferihegy Budapest (BUD) terletak di Timur Budapest dan adalah antarabangsa. Ada sambungan ke ibu negara hampir semua-Eropah.

Easyjet dan Ryanair adalah hanya dua syarikat penerbangan murah yang terbang ke Budapest.

Dari pusat bandar terdapat bas-bas setiap setengah jam ke Lapangan Terbang.

Pengangkutan awam

Terdapat banyak bentuk pengangkutan awam yang berbeza tetapi yang paling mudah adalah dengan metro. Terdapat tiga garisan, merah, biru dan kuning itu.

Budapest mempunyai beberapa Stesen Kereta Api. Yang paling penting adalah Keleti (Timur), Déli (Selatan) dan Nyugati (Barat). Semak dengan teliti dari Stesen yang Keretapi anda berlepas.

Memandu dengan kereta / tempat letak kereta.

Di Budapest mula ke jika hendak memandu sekitar dengan kereta anda: M1 ke Vienna, M3 hingga Debrecen dan raya-M7 Lake Balaton dan sempadan Croatia.

Ia mungkin bahawa pihak polis akan berhenti anda; Ia adalah biasa kerana mereka sedang mencari pendatang tanpa izin. Bertenang dan menyerahkannya kertas anda. Mereka akan memberitahu anda meninggalkan dengan cepat.