Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Split

Split Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Split. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uSplit, Hrvatska i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Split.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Split Car Hire & Travel Information

Split je najveći grad u regiji Dalmacija. Povijest grada seže u vrijeme rimskog cara Dioklecijana koji je izgradio svoju palaču na poluotoku u blizini rimskog grada Salone. Tokom vjekova, sve više i više ljudi su počeli smiriti oko palače u potrazi za zaštitom i to polako pretvorilo u grad Split koji se sada proteže na velikoj površini duž zaljeva s više od 300.000 ljudi.

Što treba posjetiti

Svoju bogatu povijest i vrlo dobro očuvana arhitektonsko i kulturno naslijeđe ih čini jedan od glavnih gradova u Mediteranu. Dioklecijanovu palaču i cijeli Stari grad proglašeni svjetske kulturne baštine UNESCO-a od 1979. Šetnja kroz grad, naći ćete prekrasni primjeri lokalne arhitekture poput Peristila, romaničke crkve i gotička palača, renesansni portali su plemići kuće, barokna fasada kao rimskih zidina, dionice i hramovi.

Pšenica

Split ima idealne klime, s 2800 sunčanih sati godišnje, topla ljeta i blage zime. Iz tog razloga, to je također izabran kao more i sunce odmora brojni turisti svake godine postaje jedan od najpopularnijih ljetnih destinacija.

U i oko

Postoji mnogo načina da se tamo. Možete doći avionom do zračne luke Split koja je, nakon Zagreba, najvažnije u Hrvatskoj. Prijevoza autobusa ili taksija su dostupni za na grad. Također može doći trajektom iz Ancone i Pescare (Italija) ili po brodu kao što je obično prestane za neke cruise brod linije. Ako se želite kretati po gradu i iskoristiti priliku za posjet drugim dijelovima grada, najbolji izbor je najam vozila od bilo koji od dostupnih automobila najam tvrtki u zračnoj luci Split. To će vam omogućiti da se slobodno iako je nije jako recomendable ga koristiti tijekom boravka u Splitu za boravak u centru grada i to je djelomično pješačkoj. Također, imajte na umu da cijene najma automobila povećati puno u sezoni i tvrtke su popunjeni tako da je recomendable unaprijed rezervirati.