Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Pula

Pula Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Pula. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uPula, Hrvatska i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Pula.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Pula Car Hire & Travel Information

Grad:

Pula se nalazi na južnom vrhu istarskog poluotoka i to je najveći grad Istarske županije. Vinarstvo, brodogradnja i ribarstvo su neke točke duga i stara tradicija grada.

Je jako popularno odredište za odmor zbog kulture, ali u isto vrijeme prekrasne pješčane plaže, plavo Jadransko more.

Stari centar grada ima rimskih ostataka i je vidjeti amfiteatar. Selo u području i slikoviti gradići pokazuje još više zašto je poznata turistička destinacija.

Nacionalni park Brijuni se sastoji od nekoliko manjih otočića na jugozapadnoj obali Istre. Na otocima možete pronaći dinosaura otiske stopala. Za uživanje u svoje putovanje i više, biti fleksibilni i vidjeti sve ovog prekrasnog grada i okolice, možete iznajmiti automobil u zračnoj luci; grad ili neki najam automobila tvrtke također pružaju hotel isporuke.

Zračna luka:

Zračna luka Pula (PUY) je udaljena 12 kilometara sjeveroistočno od grada. To je lako dostupna kao i automobilom. Slijedite cestu Šianska cesta iz grada, što dovodi do Početna točka autoceste A9.

Javni prijevoz:

Pula ima dobar javni prijevoz. Imajte na umu da autobusi vratiti u skladište u pola preko jedanaest sati.

Parkiralište:

U staroj gradskoj jezgri postoje mnoge uske jednosmjerne, posebno oko rimskog amfiteatra. Tako da možete parkirati vaš najam automobila u jednom od parking garaže i vidjeti grad pješice. U Puli te treba parkirati na ulici, i kada ćete naći slobodno mjesto.

Kada se vozite automobilom znaš da autoceste u Istri imaju samo jednu kolničke površine. Te ceste često su vrlo curvy. Zbog toga pretjecati i voziti uvijek oprezan.