Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Dubrovnik

Dubrovnik Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Dubrovnik. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uDubrovnik, Hrvatska i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Dubrovnik.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Dubrovnik Car Hire & Travel Information

O gradu:

To je atraktivan grad u Hrvatskoj i zbog svoje blage klime popularno kako bi odmor cijele godine. Ima puno toga za vidjeti, tako da ćete imati mogućnost da bude fleksibilan ako rent a car. Ako ostaneš još malo imate savršenu priliku da posjete druge gradove u Hrvatskoj kao što su Split, što je 165km sjeverozapadno od Dubrovnika.

Zračne luke i zrakoplovne kompanije:

Zračna luka Dubrovnik (DBV) se također zove "zračne luke Čilipi" i to je smješten 20 kilometara južno od Dubrovnika. Zrakoplovne kompanije poput RYANAIR i easyJET imati i u sezoni jeftiniji letovi. Budući da na aerodromu automobila najam agenata su skuplji to smisla-što prije putovanja i uštedjeti nešto novca.

Parkiralište:

Samo u "staroj jezgri" Dubrovnik je bez prometa. Iz tog razloga ne može voziti tamo. Gradski autobusi mogu voziti tamo. Možete ga pronaći u "javni prijevoz".

Ako ste se odlučili za najam automobila i biti neovisan, naći ćete jedan od javno parkiralište. Primjerice samo 5 minuta hoda od stare gradske jezgre je novoizgrađeni javna garaža se nalazi na Ilijinoj glavici (Zagrebačka ulica bb).

Javni prijevoz:

Mreža autobusa grad je prilično dobro. "Libertas" je vodstvo tvrtke i modernim autobusima koji vas odvesti do svakog odredišta u gradu. Autobusne karte za gradske autobuse u cijelom gradu, koje vrijede za 1 sat. Kupujete kartu u autobusu je malo skuplje.

Očima vidjeti:

Jedna od najboljih stvari koje treba vidjeti je katedrala. Danas je 18. stoljeća barokizirana građevina stoji na mjestu prethodne katedrale.

Dubrovačke zidine okružuju cijeli grad i izgradnja počela već u 9.

"Trsteno Arboetum" je bujna botanički park u gradu Trsteno. Postoje izvanredne biljke starije od 500 godina.

Dubrovnik sinagoga je najstarija sefardska sinagoga u svijetu, koji je još uvijek u uporabi.