Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Zagreb

Zagreb Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Zagreb. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Zagreb, Hrvatska i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Zagreb.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Zagreb Рент а цар & Травел Информатион

Opšti podaci

Zagreb je glavni grad i najveći grad u Hrvatskoj sa populacijom od skoro milion, i četvrt ukupnog stanovništva u zemlji. Nalazi se na severozapadu zemlje, uz reku Savu.

Šta vidiš

Zagreb je postao glavna turistička atrakcija među evropskim prestonicama zbog svoju divnu atmosferu sa svojim Beиlije-stila kafića i centralni evropski stil fasadu i kaldrmisanim ulicama. To je takođe uživa bogat kulturni život sa svojih 30 muzeja, 30 pozorišta i brojne muzičke i plesne festivale. U gornjem gradu (Partizanovog i Donji grad (Donji grad) je u kojoj se nalaze većina spomenika, komercijalni prostor, restoranima i kafićima. Među njima, ne propustite kapiju starog grada, u Strossmayer prolaz, katedrale i The Srpske pravoslavne Saborne crkve.

Zagreb je takođe poznat po parkovima i jezerima, gde možete da šetaju i okoliљu, glavni je bio u parku Maksimir i zoo vrt Zagreb i jezera Jarun i Bundek.

Se u i oko

Ne pronadeš Zagreba do ravnice. Glavne evropske i low cost kompanijama nude letove za Zagreb međunarodni aerodrom (ZAG), nalazi se 17 km od centra grada. Odatle, da stignemo do centra grada autobusom ili taksijem. Zbog svoje centralne lokacije, Zagreb je savršen polaznu tačku u posetu drugim evropskim gradovima kao što su Vienna, Budimpešte, Beograda i Ljubljane, kao i na hrvatsku obalu. Postoje veze voz u ove gradove. Međutim, najma vozila je dobar način da se slobodno i neљto jeftinije. Ima puno automobilske kompanije za iznajmljivanje od aerodroma i/ili u strogom centru grada. Ako planirate da napusti zemlju, molimo vas da proverite unapred prekogranične politiku kao određena ograničenja i dodatne troškove možda da se primeni. Putevi su jako dobri i, skoro svi autoputevi (autocesta na hrvatskom jeziku) pokrenite ili kraj u Zagrebu, tako da će biti lako da nađeš svoj put.