Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Split

Split Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Split. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Split, Hrvatska i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Split.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Split Рент а цар & Травел Информатион

Split je najveći grad u regionu u Dalmaciji, Hrvatskoj. U istoriji grada datira u doba Diocletian Emperor je Roman koji je sagradio svoju palatu na poluostrvu blizu rimski grad Salona. Duž vekova, sve više ljudi je počeo da se skrasi oko palate u potrazi za zaštitu i polako se pretvorilo u grad Split koja sada se proteže preko velike površine duž zaliva sa više od 300 000 ljudi.

Šta vidiš

Svoje bogate istorije i vrlo dobro očuvana kulturnu i arhitektonsku baštinu ih cini jednim od glavnih gradova u posetu u Mediteran. Dioklecijanove palate i čitav stari grad proglašeni svetske kulturne baštine UNESKO-a od 1979. Hodanje kroz grad, će vam biti divno Primjeri lokalne arhitekture, poput Peristyle, Romanska tema crkve i gotski palatu, renesansni portali su plemići kuća, barokna fasada, kao i rimskih zidova, akcije i hramove.

Wheater

Split je idealno klime, s 2 800 sati sunca svake godine, toplim ljetima i blagim zimama. Iz tog razloga, takođe, izabran je destinacije za more i sunce odmor od strane mnogih turista svake godine, postao jedan od najpopularnijih destinacija leta.

Se u i oko

Postoji mnogo načina da stignemo tamo. Do nas se dolazi avionom Split aerodrom koji je, nakon Zagreba, najvažniji u Hrvatskoj. Shuttle autobusa ili taksija dostupne su za vas odvesti u grad. Može, takođe, da stigne do trajekta iz Ankona i Peskari (Italija) ili krstarenje brodom kao i obično prestane za određene krstarenje brodom linije. Ako želite da kretanje po gradu i iskoristite priliku da posjetite drugim delovima grada, najbolja opcija je da iznajmim vozilo sa bilo koje od kompanija iznajmljivanje dostupan auto na aerodromu Split. Ovo će vam omogućiti da se slobodno kreću, iako nije jako recomendable da ga koristiti tokom vašeg boravka u Splitu, ako ne mogu da ostanem u centru grada i to je delimično pedestrianised. Osim toga, imajte na umu to auto cene povećati mnogo u srednjoj sezoni i kompanije su popunjeni, tako da je recomendable da rezervišete unapred.