Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Pula

Pula Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Pula. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Pula, Hrvatska i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Pula.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Pula Рент а цар & Травел Информатион

Grad:

Pula se nalazi na južnom vrhu Istarskog poluostrva, i to je najveći grad u okrugu u Istri, u Hrvatskoj. Pravljenja vina, brodogradnja i ribolov su neka pitanja u vezi duga i stare tradicije grada.

Destinacije za odmor stvarno popularan zbog kulture ali u isto vreme prelepim peščanim plažama, plavu vodu Jadranskog mora.

Centru starog grada je Rimski ostaci i vredno videti amfiteatar. Selo u okolini i živopisnim gradova pokazuje da još više zašto je poznata turistička destinacija.

Nacionalni park Brijuni sastoji se od nekoliko malih ostrva na jugozapadnoj obali u Istri. Na ostrvima možete pronaći dinosaurusa otiske stopala. Za uћivate u letu i više, da bude fleksibilna i pregled svih ovom prelepom gradu i okolini, mogu da iznajmim auto direktno sa aerodroma; grad ili neke kompanije za iznajmljivanje auta da obezbede hotelu dostavu.

Aerodrom:

Aerodrom Pula (PUJ) se nalazi 12 km severoistočno od grada. Lako je dostupno i automobilom. Prati na putu Šianska cesta dolazi iz grada, što dovodi do početne tačke za autoput A9.

Javni prevoz:

Pula je dobar javni prevoz. Molim vas, imajte na umu da autobusi se vratiti u Depo u pola iza 11 h.

Parking:

U centru starog grada, postoje mnoge uski jednosmerna ulica, posebno oko rimski amfiteatar. Tako da možete da parkiram auto u jednoj od garaže za parkiranje i da vidim grad na nogu. U Puli ne bi trebalo da parkirate na ulici, takođe Kada pronađete slobodno mesto.

Kada se vozite po auto, znaj da autoputeve u Istri je ostalo samo jednom putu. Ovi putevi često su veoma iskrivljena strelica. Zbog ovoga ne pretekne i uvek vozi oprezno.