Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Dubrovnik

Dubrovnik Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Dubrovnik. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Dubrovnik, Hrvatska i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Dubrovnik.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Dubrovnik Рент а цар & Травел Информатион

O gradu:

To je atraktivan grad u Hrvatskoj, kao i zbog svoje blage klime, popularni napraviti praznike čitave godine. Ima mnogo toga da se vidi, tako da imate mogućnost da bude fleksibilan ako ti iznajmim auto. Ako ostaneš malo duže imate savrљenu priliku da posjetite druge gradove u Hrvatskoj kao Splita, što je 165 kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika.

Aerodrom i avio kompanije:

Aerodrom Dubrovnik (DBV) se naziva i "aerodrom Čilipi" i nalazi se 20 kilometara na jug od Dubrovnika. Aviokompanija RAJANER i kompanija Izidžet su takođe u srednjoj sezoni jeftiniji letovi. S obzirom na aerodromu lokalni auto hire agenti su skuplji to smisla da iznajmi auto pre tvog putovanja i spasiti neke pare.

Parking:

Samo u "centru starog grada" u Dubrovniku je potpuno slobodan saobraćaj. Iz tog razloga te ne mogu voziti do tamo. Gradski autobusi dozvoljeno voziti do tamo. Možete ga pronaći u "javnog transporta".

Ako ste odlučili da iznajmimo auto i biti samostalniji, očekuju vas jedan od javni parking. Na primer, samo 5 minuta hoda od centra starog grada je novoizgrađenoj javna garaža koja se nalazi na Ilijina Glavica (Zagrebačka ulica bb).

Javni prevoz:

Mreža autobusa u gradu koji je sasvim dobro. "Libertas" je kompanija olovo i moderna autobusa, koji vas odvesti do svakog odredišta u gradu. Autobuske karte za Gradski autobusi svuda u gradu, koje su važeće za 1 sat. Kupovina karte u autobusu je malo skuplje.

Gledam:

Jedna od top stvari videti je katedrala Dubrovnik. Danas je 18 barokni struktura stoji na lokaciji od prethodne katedrale.

Zidine grada Dubrovnika okružuju ceo grad i izgradnja počela već u 9.

"Trsteno Arboetum" je bujna botanic park u gradu Trsteno. Postoje izuzetne biljke koje su starije od 500 godina.

Dubrovnik sinagoga je najstarija sefardsku sinagogu na svetu, koja je i dalje u upotrebi.