Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Crete

Crete Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Crete. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Crete, Greece dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Crete.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Crete Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pengenalan:

Crete adalah sebuah permaidani ajaib pantai-pantai indah, Khazanah purba dan landskap. Bandar-bandar yang indah dan perkampungan-perkampungan kecil, di mana penduduk tempatan berkongsi tradisi mereka.  Crete dan beberapa pulau di sekitarnya dan Pulau-pulau kecil membentuk rantau anda meneroka Crete dengan ibu negara dan bandar terbesar ialah Heraklion. Crete adalah bergunung-ganang, dan karekternya ditakrifkan oleh melintasi banjaran gunung yang tinggi dari Barat ke Timur. Beberapa perkampungan Selatan disediakan hanya dari arah tepi Libyan laut. Untuk yang lain anda boleh dicapai juga dari tanah besar, tetapi hanya dengan altitud tinggi.

Iklim:

Kebanyakannya Mediterranean, Eropah dan Amerika iklim - nampaknya memberikan iklim sihat di Eropah, dengan purata Tahunan Penyaman suhu mencecah 20 ° C. Pada musim panas suhu mencecah 38ºC, dengan purata harian dalam bulan Julai dan Ogos adalah dari 27 hingga 29ºC. Musim panas berlangsung terpanjang di Pulau Crete di Greece - berjemur di bawah matahari dan berenang di laut boleh dari Mei hingga Oktober.

Lapangan Terbang:

Yang paling penting Lapangan Terbang di Crete, Nikos Kazantzakis. Terletak lima kilometer dari Timur ibu Heraklion. Crete mempunyai satu lagi kedua, lebih kecil dan antarabangsa lapangan terbang berhampiran Chania di bahagian barat Pulau itu, pada kira-kira 140 kilometer dari Heraklion. anda boleh terbang di sini dengan banyak syarikat-syarikat penerbangan yang berbeza. Pada musim panas di Lapangan Terbang mungkin sangat sibuk.

Pengangkutan awam:

Pengangkutan Bas di Crete adalah sangat baik. Bas-bas beroperasi kerap dan biasanya tepat pada masanya. Bagaimanapun, ia bukanlah luar biasa bahawa pemandu yang menyimpang dari laluan rasmi jika penumpang telah pergi ke sebuah kampung yang berdekatan. Teksi boleh didapati, tetapi jika anda benar-benar ingin meneroka Crete, anda perlu menyewa kereta.

Memandu di Crete:

Crete merupakan tempat yang indah untuk memandu, ada set lagi berbeza-beza atau indah laluan dan jalan daripada orang-orang yang merentasi pulau tersebut. Namun berhati-hati batu kelikir, Parit dan jalan sampah yang boleh dapati di mana-mana dan akan membawa anda dengan kejutan. Memberi perhatian sepanjang masa.