Találja Meg Azonnali Árajánlatát

Felvétel Helyszíne:
Eltérő Célállomás?
Célállomás Helyszíne:
Érkezés:
Visszaérkezés:
Lakhely:
Válassza ki, melyik országban lakik
Pénznem:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Életkor:
35

Autókölcsönzési partnerek itt: Crete

Crete Autókölcsönzés

Az Autóbérlő-Kereső egy független cég, mely Crete városában kínál autóbérlést. A kvótarendszerünk a legtöbb nemzetközi és helyi autókölcsönző ügynökségek díjszabásait hasonlítja össze itt: Crete, Görögország, és segít Önnek egy jól informált döntés meghozásában a kölcsönző kiválasztását illetően.

Az Autóbérlő-Kereső célja, hogy biztosítsa, hogy Ön megtalálja az autóbérlés Ön számára legolcsóbb módját Crete városában.

Használja összehasonlítási rendszerünket most és spóroljon a következő autókölcsönzésén!

Crete Autókölcsönző & utazási információk

Bevezetés:

Crete az a varázslatos gobelin, gyönyörű strandok, ősi kincseit és tájak. Festői városok és a kis falvakban, ahol a helyiek megoszthatják a hagyományok.  Kréta és a környező szigetek és szigetecskék számos minősül Kréta területén a főváros és a legnagyobb város Heraklion. Crete hegyvidéki, és a karakter határozza meg a magas hegység átkelés nyugatról kelet felé. Néhány déli falvak csak a Líbiai-tengerre oldalról érhetők el. A te érhető el is van a szárazföldtől, hanem csak a nagy magasságban.

Éghajlat:

Főleg mediterrán, kontinentális és amerikai éghajlat - látszólag ad ez a legegészségesebb éghajlat Európában az átlagos éves levegő hőmérséklet eléri a 20 ° c-on A nyár folyamán a hőmérséklet eléri a 38ºC, a július és augusztus-tól 27 29ºC átlagos napi. Nyári tart a leghosszabb kréta sziget-Görögország - napozni és úszni a tengerben lehet májustól októberig.

Repülőtér:

A legjelentősebb repülőtértől, Kréta, Nikos Kazantzakis. Mindössze öt kilométerre keletre a fővárostól, Heraklion. Crete van egy második, kisebb, nemzetközi repülőtér közelében Chania nyugati részén a sziget, körülbelül 140 km-re Heraklion. Itt tudsz repülni a sok különböző légitársaságok. Nyáron a repülőtér lehet, hogy nagyon elfoglalt.

Tömegközlekedési eszközökkel:

Krétán a busz közlekedés is nagyon jó. A buszok gyakran, és általában a idő. Egyébként-a ' nem szokatlan, hogy az illesztőprogram eltér a hivatalos út, ha egy utas a közeli faluba. Taxik is rendelkezésre állnak, de ha Ön igazán akar-kréta felfedezéséhez, autót bérelni kell.

Vezetési kréta:

Crete egy csodálatos hely-hoz hajt, nincs több, változatosabb, vagy a festői készlet, mint a sziget áthaladó utak és utak. Azonban, ne feledje, a kavics, árkok és alom utak, amely lehet találni sehol, és is elviszi a meglepetés. Figyelmet fordít minden alkalommal.