Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Paris

Paris Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Paris. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Paris, Frankrike og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Paris.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Paris Leiebil & reiseinformasjon

Paris hovedstaden i Frankrike, også kjent som byen av lys. Paris er en av de største hovedstedene i Europa med mer enn 12 millioner mennesker lever i hovedstadsområdet. Paris ligger ved elven Seinen, Nord i Frankrike.

Paris er delt i 20 distrikter i fransk kalt arrondissement, hvert distrikt har sin egen unike karakter, på noen nyheter stå du kan kjøpe et kart som heter ¨Paris Pratique par Arrondissement¨, som gjør å utforske Paris enklere.

Hvordan komme til Paris

Paris har to internasjonale flyplasser, Charles de Gaulle International Airport (Roissy) Charles de GAULLE og Orly internasjonale flyplass (ORY)

Charles de Gaulle International Airport, er det viktigste flyplassen i Paris, flyplassen ligger nord i Paris, 4 travleste flyplassen i verden. Charles de Gaulle Airport er forbundet med tog, buss og taxi så det er veldig lett å få skjema flyplassen til sentrum.

Orly flyplass, denne flyplassen er mindre enn Charles De Gaulle, den brukes hovedsakelig av Air France for innenlands flyreiser og European Airlines for internasjonale flyreiser i Europa.  Orly Airport er forbundet med Paris med buss og tog. Med buss tar du ca 40 minutter å komme inn i Paris sentrum. Du kan også ta toget ¨Orlyval¨ som går hver 4 til 7 minutter, som tar deg i 30 minutter til sentrale t-banestasjoner i Paris.

Hvis du reiser planer er også utforske resten av Frankrike Paris, kan du enkelt leie en bil, begge flyplassene alle store agenter har et skrivebord på flyplassen.

Med tog, Paris har mange togstasjoner og har gode forbindelser til resten av Europa, fra Gare du Nord høyhastighetstog er ankomst og avreise til Belgia, Nederland, Vest-Tyskland og Storbritannia.

Fra Gare De L´Est mange høy fart tog ankommer og reiser til Luxembourg, Tyskland, Polen, Russland og Hviterussland.

Mange buss selskaper tilbyr direkteruter til og fra Paris, for eksempel Eurolines tilbyr direkteruter fra Spania, Belgia, Nederland og Storbritannia. Ta bussen er en av de billigste måten å reise men en mye lengre reise.

Komme seg rundt i Paris

Den beste måten og billigste måten å komme seg rundt i Paris er fots, Metro er også veldig populære og brukes av mange. Det er mulig å krysse hele byen til fots på bare noen få timer, men bare hvis du ikke blir distrahert av mange butikker og kafeer! Ved å utforske Paris til fots du ser de mest vakre og historiske bygningene og monumentene Paris har å tilby.

Paris har 16 tunnelbanelinjer, hver 2-3 minutter kommer og går t toget. Første tunnelbanen går på 5.30 i morgen og siste metro kommer ved 01:15 hver dag.

Ting å se og gjøre i Paris

Paris har rykte på seg som de mest romantiske og vakre byer i verden, på grunn av elven Seinen og mange historiske bygninger og monumenter. En av må å bli sett, Eiffeltårnet, ingen andre monumenter bedre symboliserer Paris, Notre Dame katedralen, en imponerende gotisk katedral en av de største katedralene i Paris. Sacre Coeur, en kirke ligger på det høyeste punktet i Paris, bak kirken er den berømte torget Montmarte, hvor kunstnere å selge sine malerier.

Paris har også mange museer og gallerier, en av de mest kjente er The Louvre, hjemmet til Mona Lisa og mange andre berømte malerier.

Hvis du liker teater Paris er stedet å være, tilbyr The Paris Opera mange ulike forestillinger fra ballett til Caberet