Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Paris

Paris Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Paris. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Paris, Frankrike och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Paris.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Paris Biluthyrning & reseinformation

Paris huvudstad i Frankrike, också känd som staden av ljus. Paris är en av de största huvudstäderna i Europa med mer än 12 miljoner människor som bor i huvudstadsregionen. Paris är beläget på floden Seine, i norra Frankrike.

Paris är indelad i 20 områden på franska kallas arrondissements, varje distrikt har sin egen unika karaktär, vid eventuella nyheter monter kan du köpa en karta som heter ¨Paris Pratique par Arrondissement¨, vilket gör att utforska Paris lättare.

Hur man får till Paris

Paris har två internationella flygplatser, Charles de Gaulle International Airport (Roissy) CDG och Orly International Airport ORY

Charles de Gaulle International Airport, är den viktigaste flygplatsen i Paris, flygplatsen ligger i norra Paris, den 4: e mest trafikerade flygplatsen i världen. Charles de Gaulle Airport är ansluten med tåg, buss och taxi så det är mycket lätt att få form flygplatsen till stadens centrum.

Orly flygplats denna flygplats ligger mindre än Charles De Gaulle, det används främst av Air France för inrikesflyg och europeiska flygbolag för internationella flygningar inom Europa.  Orly flygplats förbinds med Paris på buss och tåg. Med buss tar det ungefär 40 minuter att komma in i Paris centrum. Du kan också ta tåget ¨Orlyval¨ som körs varje 4-7 minuter, som tar dig på 30 minuter till centrala tunnelbanestationerna Paris.

Om du reser planer också utforskar resten av Frankrike Paris, kan du enkelt hyra en bil, på båda flygplatserna har alla större bil agenter skrivbord på flygplatsen.

Med tåg, Paris har många tågstationer och har goda förbindelser till resten av Europa, från Gare du Nord höghastighetståg ankommer och avgår till Belgien, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien.

Från Gare De L´Est många hög hastighet tåg ankommer och avgår till Luxemburg, Tyskland, Polen, Ryssland och Vitryssland.

Många bussbolag erbjuder direkta rutter till och från Paris, till exempel Eurolines erbjuder direktlinjer från Spanien, Belgien, Nederländerna och Förenade kungariket. Med buss är ett av det billigaste sättet att resa men en mycket längre resa.

Ta dig runt i Paris

Det bästa sättet och det billigaste sättet att ta sig runt i Paris är till fots, tunnelbanan är också mycket populär och används av många. Det är möjligt att korsa hela staden till fots på bara några timmar, men endast om du inte få distraherad av många butiker och kaféer! Genom att utforska Paris fots ser du de vackraste och mest historiska byggnaderna och monument Paris har att erbjuda.

Paris har 16 tunnelbanelinjer, varje 2-3 minuter anländer och avgår ett metro tåg. Den första tunnelbanan går klockan 5.30 på morgonen och sista tunnelbanan anländer kl 01:15 varje dag.

Att se och att göra i Paris

Paris har ett rykte som de mest romantiska och vackra städerna i världen, på grund av dess floden seine och många historiska byggnader och monument. En om måste har att ses, Eiffeltornet, inga andra monument symboliserar bättre Paris, Notre Dame-katedralen, en imponerande gotiska katedralen en av de största domkyrkorna av Paris. Sacre Coeur, en kyrka som ligger på toppen av den högsta punkten i Paris, bakom kyrkan är den berömda torget Montmarte, där konstnärer försöker sälja sina målningar.

Paris har också massor av museer och gallerier, en av det mest berömda wikiprojektet är Louvren, hem för Mona Lisa och många andra berömda målningar.

Om du gillar theater Paris är platsen att vara, erbjuder The Paris Opera många olika föreställningar från balett till jazzshower