Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Paris

Paris Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Paris. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Paris, Frankrig og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Paris.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Paris Biludlejning & rejseoplysninger

Paris hovedstaden i Frankrig, også kendt som byen af lys. Paris er en af de største hovedstæder i Europa med mere end 12 millioner mennesker bor i hovedstadsområdet. Paris ligger ved Seinen i nordlige Frankrig.

Paris er opdelt i 20 distrikter på fransk kaldes arrondissementer, hvert distrikt har deres egen unikke karakter, på enhver kiosk kan du købe et kort, som kaldes ¨Paris Pratique par Arrondissement¨, som gør at udforske Paris lettere.

Hvordan at komme til Paris

Paris har to internationale lufthavne, Charles de Gaulle International Airport (Roissy) CDG og Orly internationale lufthavn ORY

Charles de Gaulle International Airport, er den vigtigste lufthavn i Paris, lufthavnen er beliggende i den nordlige del af Paris og er den 4th travleste lufthavn i verden. Charles de Gaulle Airport er forbundet med tog, bus og taxa, så det er meget nemt at få form lufthavn til centrum.

Orly Lufthavn, denne lufthavn er mindre end Charles De Gaulle, det bruges hovedsageligt af Air France for indenrigsflyvninger og europæiske luftfartsselskaber for internationale flyvninger inden for Europa.  Orly Lufthavn er forbundet med Paris med Bus og tog. Med bus tager det dig omkring 40 minutter at komme til Paris centrum. Du kan også tage toget de ¨Orlyval¨, som kører hver 4-7 minutter, som tager dig i 30 minutter til den centrale område metro stationer i Paris.

Hvis du rejser planer er at udforske resten af Frankrig ud over Paris, kan du nemt leje en bil, i begge lufthavne alle større bil udlejnings agenter har en skranke i lufthavnen.

Med tog, Paris har mange togstationer og er godt forbundet til resten af Europa, fra Gare du Nord højhastighedstog ankommer og afgår til Belgien, Holland, Vesttyskland og Storbritannien.

Fra Gare De L´Est mange høje hastighed tog ankommer og afgår til Luxembourg, Tyskland, Polen, Rusland og Belarus.

Mange busselskaber tilbyder direkte ruter til og fra Paris, for eksempel Eurolines tilbud direkte ruter fra Spanien, Belgien, Nederlandene og Det Forenede Kongerige. Tager bussen er en af de billigste måde at rejse men en meget længere rejse.

Komme rundt i Paris

Den bedste måde, og den billigste måde at komme rundt i Paris er fods, også metroen er meget populær og bruges af mange. Det er muligt at krydse hele byen til fods i kun et par timer, men kun hvis du ikke blive distraheret af de mange butikker og caféer! Ved at udforske Paris fods du se de smukkeste og mest historiske bygninger og monumenter Paris har at tilbyde.

Paris har 16 metrolinjer, hver 2-3 minutter ankommer og afgår en metro tog. Den første metro går på 5.30 om morgenen og den sidste metro ankommer kl 01:15 hver dag.

Hvad at se, og hvad man skal gøre i Paris

Paris har ry for at være de mest romantiske og smukke byer i verden, på grund af dens floden Seinen og mange historiske bygninger og monumenter. En af må ses, Eiffeltårnet, ingen andre monument symboliserer bedre Paris, Notre Dame katedralen, en imponerende gotiske katedral, en af de største katedraler i Paris. Sacre Coeur, en kirke på toppen af det højeste punkt i Paris, der ligger bag kirken er den berømte firkantede Montmartre, hvor kunstnere forsøger at sælge deres malerier.

Paris har også masser af museer og gallerier, ene af de mest berømte ene er Louvre, hjemsted for Mona Lisa og mange andre berømte malerier.

Hvis du kan lide teater Paris er stedet at være, tilbyder The Paris Opera mange forskellige forestillinger fra Ballet til jazzshow