Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Orlando

Orlando Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Orlando. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Orlando, Forenta Staterna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Orlando.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Orlando Biluthyrning & reseinformation

Allmän information om Orlando:

Orlando är en stad i Amerikas förenta stater. Det är beläget i delstaten Florida och är det 26: e största storstadsområdet i USA.

Sevärdheter:

Orlando också kallas "City Beautiful" var den mest besökta amerikanska staden under 2009. Den har berömda attraktioner som "Walt Disney Resort", "Universal Orlando Resort", "SeaWorld" och många fler.

Skyskrapor:

Orlando city har 19 skyskrapor, de flesta ligger i downtown Orlando. Den högsta är Suntrust centrum med 134 meter.

Språk:

Efter år 2000, 75.43% av invånarna talar engelska som första språk och 16,60% talar spanska.

Turism:

Turismen är en av de viktigaste ekonomiska resurserna i Orlando. Orlando är en av de ledande resmål i världen. Över 59 miljoner besökare spenderar över 33 miljarder dollar under deras vistelse i regionen Orlando. Orlando har 7 av de 10 mest besökta parkerna i Nordamerika.

Shopping:

"Florida Mall" är en av de största "single-story" galleriorna i Amerikas förenta stater med över 250 butiker. Du har också "The Mall på årtusenden" och "Orlando Fashion Square".

Flygplatser:

Orlando har tre stora flygplatser, "Orlando International Airport" (MCO), Orlando Sanford International Airport (SFB) och Orlando Executive Airport (ORL)

Vägar:

USA och Orlando är bra för hyra bilar, du kan köra från Miami till Orlando med Florida Turnpike (Toll 91) eller använda den Interstate 4, som är den primära interstate highway i Orlando. Det börjar i Tampa, Florida och går nordost över staten direkt genom Orlando slutar i Daytona Beach. Tänk det är mycket trafik på I4.

Buss, tåg, Taxi

Orlando har en järnväg, den centrala Florida järnvägskorridoren eller tidigare kallat linje. Amtrak har intercity persontrafik på järnväg service från Orlando Amtrak Station.
Lynx erbjuder lokala transit buss.
Eller kan du använda en taxi bolag i Orlando. Taxi kan hyllas och finns också tillgängliga på alla stora attraktionen parker.

Extern källa:

Wikipedia, Orlando