Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Los Angeles

Los Angeles Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Los Angeles. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Los Angeles, Forenta Staterna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Los Angeles.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Los Angeles Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Los Angeles (La) är en mycket expansiv stad och den näst största staden i USA. Det är den folkrikaste staden i den staten Kalifornien. Los Angeles ligger i den södra delen av Kalifornien och därför är känt för sitt Medelhavsklimat. Befolkning med 4 miljoner invånare endast i kommunala L.A. blandas helt.

L.A. är en världsstad med skiftande ekonomi i underhållning, media, vetenskap, sport, forskning, mode, utbildning, kultur, medicin och teknik.

Här hittar du fortfarande några gamla byggnader downtown i kombination med en intressant blandning med helt nya kontor. En "måste se" är också för vuxna Disneyworld, Hollywood studios, Paul Getty Museum och naturligtvis Beverly Hills.

För shopping älskare ger staden den gammala delen av Pasadena.

Staden ligger på västkusten vid Stilla havet, cirka 150 kilometer nordväst om gränsen till Mexiko. Berömda Hollywood är en del av L.A., däremot Beverly Hills och West Hollywood är separat kommuner. Så om du skulle vilja andas ut mer av segla utmed kusten av Stilla havet kan du hyra bil på flygplatsen eller i Beverly Hills.

Flygplatser:

Flygplatsen, som har de viktigaste anslutningarna kommer städer över hela världen, är Los Angeles International (LAX). Det ligger bara 24 kilometer sydväst om staden centrera den.

Det finns bussar från och till tunnelbanestationerna luftfart och unionen. Det finns ingen kollektivtrafik till flygplatsen.

Ligger mer i öst är de andra flygplatserna:

Aiport Long Beach (LGB)

Bob Hope Airport (BUR) – Burbank

Orange County – John Wahne flygplats (SNA), speciellt för Disneyland och stränder

Ontario Airport (ONT)

Kollektivtrafik:

Transportation Authority (MTA) ger den allmänna kommunikationer i staden. Det finns ett omfattande bussnät men de enda finns inte fastnar i trafiken kallas "Metro snabb".

Dessa bussar har rätt sätt överallt och flytta mellan de mest kända platserna i Los Angeles. Så är det recommendable för besökare av L.A.

Trafik och parkering:

Staden har ett omfattande men mycket komplicerat nätverk av motorvägar. Tjugosju motorvägar kör genom staden. Därför bör du förbereda dig väl innan du kör det och titta på en detaljerad färdplan.

Parkering på gatan betalas. Endast hybridbilar kan parkera gratis i staden. Se bilar måste vara markerade med en speciell dekal.