Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Helsinki

Helsinki Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Helsinki . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Helsinki Finska in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Helsinki.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Helsinki Izposoja & potovalne informacije

Helsinki je glavno mesto Finske, Helsinki je eden od najsevernejše prestolnic Evrope, najboljši čas za obisk Helsinki je poleti, ko to ni preveč hladno, tako da lahko uživate v to čudovito mesto s sonca. Ker je od novembra do marca je temno in zamrzovanje v Helsinkih.

Valute

Leta 2002 skupaj z 12 državami članicami Evropske unije Finska uvedla evro.

Kako priti na Finska

Helsinki je International Airport, oklic helsinškega Vantaa International Airport (HEL) letališče se nahaja v Vantaa 18 km severno od Helsinkov. Letališče je 2 terminalov, povezuje kratek hodnik.

Helsinki ima železniško postajo, na osrednji železniški postaji si lahko mednarodni vlaki v Moskvi in Peterburgu Sint. Železniške postaje v Helsinkih je povezati vse druge glavne železniške postaje v Finskem. Tudi te postaje je povezati vrstice podzemne železnice in tramvaja.

Na hitre ceste povezuje Helsinki z glavnega mesta Finske in Saint Petersburg (Rusija)

Na osrednje avtobusne postaje v Helsinkih mednarodnih in lokalnih avtobusov pridejo in se odmaknejo, poceni lokalni avtobus upravljavec Onnibus deluje z veliko vrstic in se hitro širijo. Iz Sankt Peterburg, ruske Mini avtobusi vas popeljejo v 10 urah Helsinki.

Javni prevoz v Helsinkih

Operater javnega prevoza v Helsinkih se imenuje HSL, najboljša stvar za narediti je, da kupite eno vozovnico, ta vozovnice omogoèa potovanje v skoraj vsakem javnega prevoza, metro, avtobus, tramvaj itd. Poleti lahko uporabite tudi HSL Suomenlinna Ferry obiskati različnih otokov v bližini Helsinkov

Stvari za početi in videti v Helsinkih

Helsinki je veliko parkov, ki jih lahko obiščete, je najbolj znan in največji park Central Park, le severno od olimpijskega stadiona. Tudi več cerkva in katedral najdete v Helsinkih, Luthern katedrala je eden izmed njih. Helsinki je dobra izbira, muzeji in galerije skupaj več kot 20.

Serena vodni zabaviščni Park je eden od največji notranji vodni parki nordijskih držav, poleti na 1000m 2, vrt je odprt.