Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Finska

Finska Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Finska .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Finska bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Finska

Finska Izposoja & potovalne informacije

Finska je država veliko presenečenj.  To je naravna pravljična, ki je dom več dreves kot ljudje in se šteje, da imajo več otokih kot kateri koli drugi državi.  Lahko vozite kilometrov tukaj in videli skoraj nič, medtem ko finski način življenja močno povezani z naravo in okolico.

Finske kulture je vplival s svojimi sosedi, vključno s Švedska in Rusija.  Obstajajo majhne enklav, ki so močno ruski vplivi in so tudi nekaterih švedsko govorečih področjih.  Izvor jezika so tudi prepričani, kot je dejansko bližje Madžarske v naravi kot sosednjih jezikih.

Dobro izhodišče je Helsinki.  To je dokaj majhen glavno mesto in v primerjavi z nekaj drugimi v Evropi lahko našli veliko prijaznejši.  Obstajajo zgodovinskih zgradb in javnih trgih in so pristanišča, napolnjena s stojnice.  Če ste prišli na sredina boste našli, da mesto je močna stranka ozračje.

Obstaja 35 narodnih parkov na Finskem, kjer lahko preživite nekaj časa, gledanje jelenov, medvedov in elks.  10 % države je voda in skoraj 70 % je gozd.  Če želite preživeti čas pohodništvo in gorsko kolesarjenje, potem je kraj za vas.  Ribolov je ena od glavnih gospodarskih panog tukaj in to je tudi veliko aktivnosti za vaše počitnice.  Iz organiziranega ribolovna potovanja za preprosto vzpostavitev vaš palico na robu ene od jezera, boste lahko uživali mir in lepoto države ta način.

Na jugu države je bolj svetovljanski kot na severu.  Glavnih mestih se nahajajo tukaj in to je pravi kontrast na severu države, ki je del Laponske.  Tradicionalni Sami ljudje so imeli svoj dom tukaj za tisoče let.  Obisk na božič in lahko gredo skupaj na eno od Santa zabaviščnih parkov tukaj!

Eno je tradicija, vi ne smete zamuditi na finsko savno.  Z 1,6 milijona savne v državi so zagotovo veliko na izbiro.

Če se odločite, da najem avtomobilov se bo vaš najboljši način, da zaslužiti okrog, potem morate paziti jasno zakaj losov in severnih jelenov v gozdnatih območjih.  Opozoriti je treba, da veliko bencinskih črpalkah nimajo osebje, vendar je self-služi sistem, ki ima denar in kreditne kartice.  Avto najem trgovinah obstaja v številnih mestih in nekatera podjetja bo vztrajala na najnižjo starost 25 voznik z vozniškega dovoljenja, ki je stara vsaj eno leto.