Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Helsinki

Helsinki Najam Automobila

Pretraga najmova automobila je nezavisna kompanija koja nudi iznajmljivanje automobila u Helsinki. Naš kvotni sistem upoređuje cene većine međunarodnih i lokalnih agencija za iznajmljivanje automobila u Helsinki, Finska i omogućava Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti.

Pretraga najmova automobila želi da osigura da ćete naći najjeftiniji najam automobila u Helsinki.

Koristite naš sistem upoređivanja i počnite sa štednjom kod Vašeg sledećeg iznajmljivanja automobila!

Helsinki Рент а цар & Травел Информатион

Helsinki je glavni grad Finske, Helsinki je jedan od glavnih najsevernije gradova Evrope, najbolje vreme da poseti Helsinkiju je u leto, kada to nije prehladna tako da možete uživati u ovom prelepom gradu sa sunca. Jer od novembra do marta je mrak i ledeno u Helsinkiju.

Valuta

Uveden evro 2002 godine zajedno sa 12 zemalja članica Finske Evropske unije.

Kako da stignem do Finske

Helsinki ima međunarodni aerodrom u zvali Helsinki Vantaa međunarodni aerodrom (HEL) na aerodromu se nalazi u Vantaa 18 kilometara od severa od Helsinkija. Na aerodromu ima 2 terminala, povezanim kratak prolaz.

Helsinki je centralnoj stanici, u centralnoj pruge stanice koje možete preduzeti međunarodne trenira od i do Moskve i Sint Petersburg. Centralne stanice u Helsinkiju je povezan sa sve druge glavne stanice širom Finske. Takođe, ovoj stanici povezan sa metro i tramvajske linije.

I brzih cesta povezuje Helsinki za glavne gradove od Finske i Sankt Petersburgu (Rusija)

Na centralnu stanicu od Helsinkija međunarodni i lokalni autobusi stići i odstupiti, operator niskobudžetne lokalni autobus Onnibus posluje sa mnogo redova, a oni se rapidno produžavaju. Iz Sankt Petersburga, ruska Mini autobusa te odvesti u 10 sati Helsinki.

Javni Transport u Helsinkiju

Javno saobraćajno preduzeće u Helsinkiju se zove HSL, najbolja stvar da se uradi je da kupi jednu kartu, ova karta omogućava vam da putujete u gotovo svim javnim prevozom metro, autobus, tramvaj i sl. U leto možete da koristite HSL Suomenlinna trajekt u posetu raznim ostrva blizu Helsinki

Stvari da radim i da vidim u Helsinkiju

Helsinki ima mnogo parkova možete posjetiti, najpoznatijih i najvećih parku je Central Park severno od Olimpijskog stadiona. Takođe nekoliko crkvama i katedralama možete pronaći u Helsinkiju, Luthern katedrale je jedan od njih. Helsinki ima dobar izbor od muzeja i galerija u više od 20 ukupno.

Serena vode zabavni Park je jedan od najveći zatvoreni vodeni parkovi od nordijskih zemalja, u leto oblast na otvorenom 1000m 2 je otvorena.