Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Helsinki

Helsinki Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Helsinki. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Helsinki, Finland dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Helsinki.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Helsinki Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Helsinki merupakan bandar modal dari Finland, Helsinki merupakan salah satu ibu di utara Eropah, masa terbaik untuk melawat Helsinki pada musim panas, apabila ianya tidak terlalu sejuk supaya anda boleh menikmati ini bandar yang indah dengan cahaya matahari. Kerana dari November sehingga Mac, memang gelap dan pembekuan di Helsinki.

Mata Wang

Pada 2002 bersama-sama dengan negara-negara anggota 12 Finland Kesatuan Eropah telah memperkenalkan EURO.

Bagaimana untuk sampai ke Finland

Helsinki mempunyai Lapangan Terbang Antarabangsa yang dipanggil Helsinki Vantaa International Airport (HEL) di Lapangan Terbang ini terletak di Vantaa 18 km dari utara Helsinki. Lapangan Terbang mempunyai Terminal 2, dihubungkan dengan laluan pejalan kaki yang singkat.

Helsinki mempunyai Stesen Kereta Api Sentral, di Stesen Keretapi central Stesen anda boleh mengambil Antarabangsa melatih dari dan ke Moscow dan Sint Petersburg. Stesen Sentral daripada ini disambungkan ke semua stesen kereta api utama lain sepanjang Finland. Stesen Kereta Api ini yang juga bersambung dengan garisan metro dan trem.

Lebuh raya menghubungkan Helsinki dengan bandar utama Finland dan Saint Petersburg (Russia)

Di stesen bas utama daripada bas-bas tempatan dan antarabangsa tiba dan berlepas, pengendali bas tempatan kos rendah Onnibus beroperasi dengan banyak baris dan mereka dengan pantas akan memanjangkan. Dari Saint Petersburg, Rusia Mini bas membawa anda dalam jam 10 ke Helsinki.

Pengangkutan awam di Helsinki

Syarikat pengangkutan awam di Helsinki dipanggil HSL, perkara terbaik yang perlu dilakukan adalah untuk membeli Tiket tunggal, Tiket ini membolehkan anda melakukan perjalanan dalam hampir mana-mana pengangkutan awam, metro, bas, trem dan lain-lain. Pada musim panas anda boleh juga menggunakan HSL Suomenlinna feri untuk melawat beberapa pulau berhampiran Helsinki

Perkara yang boleh dilakukan dan dilihat di Helsinki

Helsinki mempunyai banyak Taman-Taman yang anda boleh melawat, Taman paling terkenal dan terbesar ialah Central Park terletak di utara Stadium Olimpik. Juga beberapa Gereja dan rumah boleh ditemui di Helsinki, Katedral Luthern adalah salah seorang daripada mereka. Helsinki mempunyai pilihan yang baik dari Muzium dan Galeri dalam jumlah lebih daripada 20.

Di taman hiburan air Serena adalah salah satu daripada Taman-taman air dalaman yang terbesar daripada negara-negara Nordic, musim panas yang 1000m 2 tempat ini dibuka.