Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Helsinki

Helsinki Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Helsinki. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Helsinki, Finland og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Helsinki.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Helsinki Biludlejning & rejseoplysninger

Helsinki er Finlands hovedstad by, Helsinki er en af de nordligste hovedstæder i Europa, det bedste tidspunkt at besøge Helsinki er om sommeren, når det ikke er for koldt, så du kan nyde denne smukke by med solskin. Fordi fra November til marts er det mørke og frysende i Helsinki.

Valuta

I 2002 med 12 medlemsstater af den Europæiske Union Finland har indført euroen.

Hvordan at komme til Finland

Helsinki har en International lufthavn kaldet Helsinki Vantaa International Airport (HEL) lufthavnen er beliggende i Vantaa 18 km fra den nordlige del af Helsinki. Lufthavnen har 2 terminaler, forbundet med en kort gangbro.

Helsinki har en central jernbanestation, på den central railway station kan du tage internationale tog fra og til Moskva og Sint Petersborg. Hovedbanegården i Helsinki er forbundet til alle andre hovedbanegård i hele Finland. Også er denne-togstationen forbundet til en metro og sporvogn linjer.

Motorveje forbinder Helsinki med de vigtigste byer i Finland og Sankt Petersborg (Rusland)

På den centrale busstation i Helsinki internationale og lokale busser ankommer og afgår, operatoren billige lokale bus Onnibus opererer med mange linjer og de udvider hurtigt. Fra Sankt Petersborg tage russiske Mini busser dig 10 timer til Helsinki.

Offentlig Transport i Helsinki

Offentlig transportselskab i Helsinki kaldes HSL, den bedste ting at gøre er at købe en enkeltbillet, denne billet kan du rejse i næsten enhver offentlig transport, metro, bus, sporvogn osv. I sommeren kan du også bruge HSL Suomenlinna Ferry for at besøge forskellige øer i nærheden af Helsinki

Ting at gøre og se i Helsinki

Helsinki har mange parker, kan du besøge, den mest berømte og største park Central Park lige nord for det olympiske stadion. Også kan flere kirker og katedraler findes i Helsinki, Luthern katedralen er en af dem. Helsinki har et godt udvalg af museer og gallerier mere end 20 i alt.

Serena vand forlystelsespark er en af de største indendørs vandparker i de nordiske lande, 1000m 2 udendørs område er åben om sommeren.