Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Finland

Finland Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Finland.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Finland sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Finland

Finland Leiebil & reiseinformasjon

Finland er et land med mange overraskelser.  Det er en naturlig wonderland som er hjem til flere trær enn folk og anses å ha flere øyer enn noe annet land.  Du kjører milevis her og se nesten ingenting, mens den finske levemåten er sterkt knyttet til naturen og omgivelsene.

Den finske kulturen har blitt påvirket av sine naboer inkludert Sverige og Russland.  Det er også noen svensk-talende områder det er liten enklaver som har sterk russisk innflytelse.  Opprinnelsen til språket er også usikker som det er faktisk nærmere ungarske natur enn alle nærliggende språk.

Et godt utgangspunkt er Helsinki.  Dette er en ganske liten hovedstad i forhold til noen andre i Europa kan du finne det mye vennligere.  Det er historiske bygninger og torgene finnes kaier fylt med salgsboder.  Hvis du kommer hit ved midtsommer vil du finne at byen har en sterk parti atmosfære.

Det er 35 nasjonalparker i Finland hvor du kan tilbringe litt tid ser ut for bjørn, Rein og elg.  10% av landet er vann og nesten 70% er skog.  Hvis du ønsker å bruke tid fotturer og terrengsykling er dette stedet for deg.  Fiske er en av hovednæringen her og det er også en flott aktivitet for ferien.  Fra organiserte Fisketurene å bare sette opp din stav på kanten av en av innsjøene, kan du nyte fred og skjønnhet landet på denne måten.

Sør i landet er mye mer kosmopolitisk enn i nord.  De største byene ligger her og det er en ekte kontrast til Nord i landet, som er en del av Lappland.  Tradisjonelle Sami folk har hatt sine hjem her i tusenvis av år.  Besøk til jul, og du kan gå en av de Santa fornøyelsesparkene her!

En tradisjon du ikke bør gå glipp er badstuen.  Med 1,6 millioner badstuer i landet er det definitivt nok å velge mellom.

Hvis du bestemmer at leiebil skal være din beste måten å komme rundt så må du se opp for elg og rein i skogkledde områder.  Det bør bemerkes at mange bensinstasjoner har ingen ansatte, men det er en selvbetjent system som tar både kontanter og kredittkort.  Bilutleie utsalgssteder finnes i mange byer, og enkelte selskaper vil insistere på en minstealder på 25 for driveren med et førerkort som er minst ett år gammel.