Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Finland

Finland Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Finland .

Vårt sökverktyg för Finland jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Finland

Finland Biluthyrning & reseinformation

Finland är ett land med många överraskningar.  Det är en naturlig sagoland som är hem till mer träd än människor och anses ha fler öar än något annat land.  Du kan köra för miles här och se nästan ingenting, medan den finska livsföringen är starkt ansluten till naturen och omgivningen.

Den finländska kulturen har påverkats av grannländerna inklusive Sverige och Ryssland.  Det finns små enklaver som har starka ryska influenser och det finns också några svenskspråkiga områden.  Ursprunget till språket är också osäker eftersom det är faktiskt närmare ungerska i naturen än något angränsande språk.

Helsingfors är en bra utgångspunkt.  Detta är en ganska liten huvudstad stad och i jämförelse med vissa andra i Europa du kan finna det mycket trevligare.  Det finns historiska byggnader och offentliga torg och det finns varv fylld med marknadsstånd.  Om du kommer hit vid midsommar hittar du att staden har en stark partystämning.

Det finns 35 nationalparker i Finland där du kan tillbringa lite tid tittar ut för björnar, renar och älgar.  10% av landet är vatten och nästan 70% är skog.  Om du vill spendera tid vandring och mountainbike är detta platsen för dig.  Fiske är en av de huvudsakliga näringsgrenarna här och det är också en stor aktivitet för din semester.  Från organiserade fiskeresor till helt enkelt ställa in din stav vid kanten av en av sjöarna, kan du njuta lugnet och skönheten av landet detta sätt.

Södra delen av landet är mycket mer kosmopolitiska än i norr.  De största städerna finns här och det är en riktig kontrast till norra delen av landet, som är en del av Lappland.  De traditionella Sami människorna har fått sina hem här i tusentals år.  Besök vid jul och du kan gå en av de Santa nöjesparkerna här!

En tradition som du inte bör gå miste om är den finska bastun.  Med 1,6 miljoner bastur i landet finns det definitivt mycket att välja mellan.

Om du väljer att hyra bil kommer att vara ditt bästa sätt att komma runt så måste du se upp för älg och renar i skogsområden.  Det bör noteras att många bensinstationer har ingen personal men det är en själv tjäna system som tar både kontanter och kreditkort.  Biluthyrning butiker finns i många städer och vissa företag kommer att insistera på en minimum ålder av 25 för föraren, med ett körkort som är minst ett år gammal.