Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Ferski Otoki

Ferski Otoki Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Ferski Otoki .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Ferski Otoki bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Ferski Otoki

Ferski Otoki Izposoja & potovalne informacije

Ferski otoki so oddaljeni in spominja na drugem svetu.  Skupina 18 otokov, da so trpinčeni redno z Atlantika vetrovi, tako čas, porabljen tukaj je za pravi pustolovec.  Prej del Danske, so na otokih dom več ovc, kot ljudje, ki je eden od razlogov, zakaj je postala priljubljena Ferski slogu pletenine.

Torshavn je glavno mesto in to je razlika, da ena najmanjših prestolnic na svetu.  Mesto je mirno pristanišče in hiše tukaj so turfed strehe.  Je dobro izhodišče za obiskovalce na otoke.  Oglejte si Tingenes regiji z pristanišče.  Lahko pa si lahko glavo Leirvik, ribiško vasico, ki je doma v muzej velik čoln.

Ena od drugih otokov se imenuje Viyoy in je eden wilder otokov.  To je dom nekatere od najvišjih obmorski klifi v Evropi, in je odličen kraj za opazovalce ptic. Nekateri sprehodi so trdo delo, vendar vredno, ko prispete na cilj.  Na skrajnem zahodnem robu skupini otok je otok Mykines, oddaljenih naseljen otok.  To je idealen kraj za pohodnike in še ni popolnoma prišel v sodobnem svetu – popoln, če želite pobegniti od vsega. Poleti obstajajo čolnov iz otoka Sørvágur, vendar ob drugem času moraš tam potovanja s helikopterjem iz letališča na letališča Vágar.

Pridobivanje okrog Ferskih otokov je zdaj razmeroma enostavno.  Ne voznik moral pogajati sukanje gorskih cestah.  Organi dal predorov skozi nekaj gora in vse ceste so zaprti.  Nekaj predorov imelo sobo za enega pasu prometa pa tako kratki točk so bili vzpostavljeni.  Nekaj otokov so vzpostavili Podmorski tunelov, za katere se plačuje cestnina.   Če ste izbrali izposoja za pridobivanje okrog otokov cestnine so poskrbeli preko elektronski čip na vetrobransko steklo.  Strošek cestnine prenese nazaj najem podjetju in te dajatve se nato prenese na vas.

Ko vozite vaš najem avtomobila, morate zavedati, da moraš nositi varnostnih pasov na vseh hkrati in da žarometi so se sploh krat.  Pri vožnji, pazi na ovce, saj so nagnjeni k teči čez cesto kot dobiš v bližini!