Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Farski Otoci

Farski Otoci Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Farski Otoci.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Farski Otoci usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Farski Otoci

Farski Otoci Car Hire & Travel Information

Farski Otoci su udaljeni i podsjeća na drugi svijet.  Grupa od 18 otoka, oni su pogođena redovito Atlantika vjetrovi, tako da vrijeme provedeno ovdje za pravi pustolov.  Nekada dio Danska, otoci su dom za više ovaca nego ljudi, što je jedan od razloga zašto Farski stilu pletivo je postao popularan.

Torshavn je glavni i to je razlika u tome što jedan od najmanjih glavnim gradovima u svijetu.  Grad je miran luka i kuće ovdje su prebacili krovova.  To je dobra polazna točka za posjetitelje otoka.  Pogledajte u Tingenes regiji prema luci.  Alternativno možete glava za Leirvik, ribarsko mjesto koje je dom za veliki brod muzej.

Jedan od ostalih otoka zove se Viyoy i jedan iz otoka.  To je dom za neke od najviših stijenama u Europi i to je odlično mjesto za Promatrači ptica. U šetnjama su težak posao, ali isplati kad stignete na odredište.  Na krajnjem zapadu otočne skupine je otok Mykines, najudaljeniji naseljeni otok.  To je idealna destinacija za planinare i još nije potpuno došao u suvremenom svijetu – savršen izbor ako želite pobjeći od svega. Brodovi u ljeto od otok Sørvágur ali ponekad trebate putovati tamo helikopterom iz zračne luke u Vágar.

Relativno lako je sada uzimajući okolo na Farskim otocima.  Ne vozači moraju uvijanje planinskim cestama.  Vlasti su stavili tunela kroz planine i svi putevi su zatvoreni.  Neki od tunela samo imati prostora za jedan prometni trak, pa prolazi točkama su stavili na svoje mjesto.  Par na otoke povezane podmorskog tunela za koju se plaća cestarina.   Ako ste odabrali najam automobila za uzimajući okolo otoka cestarine su zbrinuti putem elektroničkog čipa na vjetrobransko staklo.  Trošak cestarine je prošao natrag najam tvrtka i trošak je zatim prenose na vas.

Kada vozite vaš najam automobila morate biti svjesni da ćete morati nositi pojaseve na sve vrijeme i da svjetla moraju se koristiti na svim puta.  Kada se vozite, bdjeti vanjska strana za ovce jer imaju tendenciju trčati preko ceste, kao što u blizini!