Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Farska Ostrva

Farska Ostrva Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Farska Ostrva.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Farska Ostrva će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Farska Ostrva

Farska Ostrva Рент а цар & Травел Информатион

Farska ostrva su udaljeni i podseća na drugi svet.  Grupa od 18 ostrva, oni su pogođena redovno Atlantika vetrovi, tako da je vreme provedeno ovde za pravi je avanturista.  Nekadašnja deo Danske, ostrva su dom za više ovaca nego ljudi, koji je jedan od razloga zašto trikotaže Farska-stil je postao popularan.

Torshavn je glavni grad, i to ima jedan od najmanjih glavne gradove na svetu.  Grad je mirna Luka i kuće ovde imaju pankreasa krovove.  To je dobar početak za posjetioce na ostrva.  Pogledaj u Tingenes regionu pored luke.  Druga mogućnost je da možeš se popeti na Leirvik, ribarsko selo, to je dom za veliki brod muzej.

Jedan od drugih ostrva se zove Viyoy i to je jedna od divljiji ostrva.  To je dom nekima od najvišeg morskim liticama u Evropi, i to je sjajno mesto za birdwatchers. Neki su šetnje su napornog rada ali vredi kada stignete do cilja.  Na divljem zapadu ostrvo grupe je ostrvo Mykines, najudaljenijih naseljeno ostrvo.  To je idealna je destinacija za planinare i nije u potpunosti stigao u modernom svetu – savršen ako želite da se od svega. Ima brodova u leto sa ostrva Sørvágur, ali ponekad treba da putuju tamo helikopterom sa aerodroma u Vágar.

Okolo Farska ostrva, sada je relativno lako.  Više ne upravljačke programe pregovarajte uvijao se planinski putevi.  Vlasti stavio tunela kroz neke od planina i svi putevi su zatvorena.  Neki od tunela ima mesta samo za jedna saobraćajna traka, tako da prolazi tačke su stavljene na svoje mesto.  Dva ostrva su sada povezani podmorskog tunela za koju se može plaćati putarinu.   Ako ste odabrali iznajmljivanje automobila za dobijanje oko ostrva naplatne rampe zbrinuta putem elektronskog иipa na vetrobran.  Trošak putarinu je prošao sa kompanijom za iznajmljivanje i ovaj trošak je zatim preneo na tebe.

Kada vozite iznajmljeni auto treba da Imajte na umu da morate da nose pojaseve na svim vremena i da su farovi imaju koji će se koristiti na svim puta.  Kada vozite, pazi na ovce imaju tendenciju da pokrene preko puta samo dok ne budemo blizu!