Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Farsaaret

Farsaaret Autonvuokraus

Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Farsaaret.

Vuokra-autohakumme maalle Farsaaret vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Farsaaret.

Vuokra-autohakumme maalle Farsaaret vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!

Suosittu autonvuokraus paikkakunnalla Farsaaret

Farsaaret Autonvuokraus & matkatiedot

Färsaaret

Fär-saaret ovat kauko- ja muistuttaa toisesta maailmasta.  18 saariryhmä, ne ovat kolhiintumat säännöllisesti Atlantin tuulet, joten ajasta täällä on todellinen seikkailija.  Aiemmin osa Tanskan saaret ovat asuu enemmän lampaita kuin ihmisiä, mikä on yksi syy siihen, miksi Fär-tyylinen neuleita on tullut suosittu.

Torshavn on pääkaupunki ja se on ero olla yksi maailman pienin pääkaupungeissa.  Kaupunki on rauhallinen satama ja talot täällä on syrjäytetty katot.  Se on hyvä lähtökohta kävijöitä saarille.  Katsokaa Tingenes alueen sataman tuntumassa.  Vaihtoehtoisesti voit suunnata Leirvik, kalastajakylä, joka on koti suuri boat-museo.

Toinen muilla saarilla on nimeltään Viyoy ja se on yksi wilder saarista.  On joitakin korkeimmista rantakalliot Euroopassa ja se on erinomainen paikka birdwatchers. Osa kävelee on kovaa työtä mutta kannattaa, kun olet saavuttanut määränpää.  Kaukana lännessä saariryhmä on Mykines island pienintäkään asuttu saari.  Se on ihanteellinen kohde retkeilijöille ja ei ole vielä täysin tullut nykymaailmassa – täydellinen, jos haluat päästä eroon arjesta. On olemassa veneitä kesällä island Sørvágur, mutta muina aikoina sinun matkustaa helikopterilla lentokenttää Vágar.

Liikkuminen Fär-saaret on nyt suhteellisen helppo.  Ajurit enää neuvotella kiemurteleva vuoristoteitä.  Viranomaiset ovat ottaneet tunnelien läpi joitakin vuorille ja kaikki tiet on suljettu.  Jotkut tunnelit vain on yksi kaista liikennettä, joten ohimennen pistettä on otettu käyttöön.  Pari saarilla on muodostettu merenalaista tunnelia, joka on maksullinen.   Jos olet valinnut vuokrata auto kiertää saarta tietulleja huolehditaan kautta elektroninen siru tuulilasin.  Tiemaksu kustannukset siirretään takaisin vuokraamolle ja tätä sitten siirtyy sinulle.

Vuokra-auto täytyy olla tietoinen siitä, että sinulla käyttää turvavyötä ajettaessa aika ja ajovalot on käytettävä ollenkaan.  Ajettaessa, varo lampaat koska niillä on taipumus ajaa tien, kuten saat lähellä!