Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Faroarna

Faroarna Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Faroarna .

Vårt sökverktyg för Faroarna jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Faroarna

Faroarna Biluthyrning & reseinformation

Färöarna

Färöarna är avlägsna och påminner om en annan värld.  En grupp av 18 öar, är de misshandlas regelbundet av Atlanten vindar, så tid här är för en riktig äventyrare.  Tidigare utgjorde del av Danmark, öarna är hem till mer får än människor, vilket är en av anledningarna till varför Färöarna-stil stickat har blivit populärt.

Torshavn är huvudstaden och den har skillnaden av att vara en av de minsta huvudstäderna i världen.  Staden är en lugn hamn och husen här har turfed tak.  Det är en bra utgångspunkt för besökare till öarna.  Ta en titt på regionen Tingenes vid hamnen.  Alternativt kan du bege dig för Leirvik, en fiskeby som är hem för en stor båtmuseum.

En av de andra öarna heter Viyoy och det är en av de vilda öarna.  Det är hem till några av de högsta havsklipporna i Europa och det är en bra plats för fågelskådare. Några av promenader är hårt arbete men värt det när du når din destination.  Till Västern sidan av ön grupp finns ön Mykines, den mest avlägsna bebodda ön.  Det är en idealisk destination för vandrare och har ännu inte helt kommit in i den moderna världen – perfekt om du vill komma bort från allt. Det finns båtar i sommar från ön Sørvágur men vid andra tillfällen måste du resa dit med helikopter från flygplatsen på Vágar.

Ta sig runt Färöarna är nu relativt lätt.  Inte längre behöver drivrutiner förhandla de slingrande bergsvägarna.  Myndigheterna har satt tunnlar genom några av bergen och alla vägar är förseglade.  Några av tunnlarna har bara rum för ett körfält för trafik dock så passerar poäng har lagts på plats.  Ett par av öarna förbinds nu av sjökabel tunnlar för vilka en vägtull skall betalas.   Om du har valt att hyra bil för att komma runt öarna vägtullar tas om hand via ett elektroniskt chip på vindrutan.  Kostnaden för avgiften skickas tillbaka till uthyrare och denna avgift skickas sedan till dig.

När du kör din hyra bil måste du vara medveten om att du har att använda säkerhetsbälten på alla tid och att strålkastarna måste användas på alla gånger.  Vid körning, se upp för fåren som de har en tendens att springa över vägen precis som du får nära!