Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Mallorca

Mallorca Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Mallorca. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Mallorca, Espanja ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Mallorca.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Mallorca. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Mallorca, Espanja ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Mallorca Autonvuokraus & matkatiedot

Johdanto:

Mallorca on suurin Baleaarien sijaitsee Espanjan Välimeren alueen itäosassa. Pääkaupunki Palma de Mallorcaan sijaitsee Lounais-rannikolla. Saarella on monia kauniita rantoja ja pieniä alueella lahtia. Pohjoisrannikon pohjoispäästä. Keskeinen alue ulottuu Palma on melko tasainen, tunnetaan Es Pla. Saarella on useita luolia sekä meren, maan alla, jotka ovat avoimia retkiä. Se on myös paratiisi vesiurheilusta pitäville.

Lentokenttä:

IATA-koodi PMI. 9 km: n itään pääkaupunki sijaitsee Palma de Mallorcan lentokentältä. Useimmat talousarvion lentoyhtiöt lentää PMI. Linja 1 ylläpitää välillä lentokentälle ja Palman keskustassa.

Vierailu:

Pääkaupunki Mallorca Palma näyttäviä goottilaistyylinen katedraali La seu. Soller pieni kaupunki yksi laaksoista. Sitä ympäröivät vuoret, kaupunki tekee suuren vaikutuksen. Se on yksi kaunein paikka tällä saarella.

Ilmasto:

Hotelli sijaitsee keskellä Välimerta, Baleaarien on tyypillinen Välimeren ilmasto. Sää kesällä voi paahtaa. Lämpimimmät kuukaudet heinä-elokuussa - päivälämpötila nousee yli 30 asteen. Kuitenkin jopa marraskuun alussa veden lämpötila noin 20 ° C: ssa voit vielä uida siellä meressä.

Mielenkiintoiset:

Jos löydät jonkin aikaa loma Mallorcalla, sinun pitäisi ehdottomasti tarkistaa, Evolution International Mallorca Film Festival (EMIFF) on vuosittainen elokuvafestivaali pidettiin Palma de Mallorca, Espanja, joka ennakot uusia elokuvia kaikki tyylilajit, mukaan lukien dokumentteja, ympäri maailmaa. 2015 EMIFF ajoitetaan välillä 10-15 Marraskuu 2015

Liikenne:

Ajo Mallorcalla on ylivoimaisesti paras tapa matkustaa saarelle. . Auton vuokraaminen, voit nähdä saaren kauniit. Auton pysäköinti on sallittua, aina rajan ja tämä usein rajoittaa metsäkasvien kuljettajan näkökenttää ihmiset haluavat ylittää.